Πέταξαν με την Aegean οι παραδοσιακοί εργολάβοι της Λέσβου από τον ΠΑΝΤΑΖΗ (ΦΩΤΟ)

Τις θέσεις τους στα ντουλαπάκια των αεροσκαφών της Aegean και Olympic Airlines έχουν πάρει εδώ και ένα μήνα οι παραδοσιακοί εργολάβοι του ΠΑΝΤΑΖΗ.


Αυτό τον μήνα η AEGEAN AIRLINES ταξιδεύει στις ομορφιές και τις παραδοσιακές γεύσεις της Λέσβου.

Μια νέα πρωτοβουλία με τον τίτλο «Όλη η Ελλάδα Κοντά» ξεκινά από αυτό το μήνα η Aegean , με στόχο να προβάλλει σε όλο τον κόσμο τους λόγους που κάνουν κάθε τόπο της χώρας μας μοναδικό.

Η ανάγκη της εταιρίας να διαφημίσει τους προορισμούς στους οποίους εκτελεί πτήσεις προσελκύοντας έτσι επισκέπτες και επιβάτες την έφερε αντιμέτωπη με μία ιδιαίτερα ενθαρρυντική πρωτοβουλία: Να «γευτούν» κυριολεκτικά την Ελλάδα, είτε εντός, είτε εκτός, προκειμένου να σχηματίσουν από μόνοι τους μια άποψη για κάθε προορισμό.

Σε αυτή την αναζήτηση η Aegean απευθύνθηκε (που αλλού;) στο Ζαχαροπλαστείο Πανταζή ,ζητώντας του να προτείνει μια σειρά γλυκών εδεσμάτων που θα σερβίρονται στους επιβάτες των πτήσεων της εντός και εκτός Ελλάδος.

Έτσι η επιχείρηση ΠΑΝΤΑΖΗ πρόσφερε τους παραδοσιακούς εργολάβους.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, τα κεράσματα έχουν ήδη φτάσει στα χέρια των πελατών της εταιρίας, η οποία πραγματοποιεί καθημερινά δεκάδες πτήσεις με τα δεκάδες αεροσκάφη της προς κάθε προορισμό!

Σήμερα όπως βλέπετε στις Φώτο παραδόθηκαν από τον ΠΑΝΤΑΖΗ και τα τελευταία κιβώτια τα οποία θα προσφέρονται έως αύριο μέχρι και την τελευταία βραδινή πτήση.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία των Λεσβιακών προϊόντων στις 145 πτήσεις του δικτύου της μεγαλύτερης ελληνικής αεροπορικής εταιρίας της Ελλάδος, δεν μπορεί παρά να είναι ένα ενθαρρυντικό 








Τα ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ» σας καλεί  να το γνωρίσετε από κοντά για να ζήσετε ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων! 

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων γλυκών, φτιαγμένων με μεράκι και από τα πιο αγνά υλικά!

Ζαχαροπλαστείο «ΠΑΝΤΑΖΗ»: αδιαπραγμάτευτη ποιότητα! 

Κοντά σας: από το 1927 στην Μυτιλήνη  Ασκληπιού 55 Τηλέφωνα: 22510-27032, 695-8075363 ΚΑΙ 697-3037808