Η απίστευτη-προκλητική φωτο της ημέρας από την Καλλονή Λέσβου- Βάφουν μέχρι και τα φρεάτια- Όλο το νησί σε στρατηγική επιθεώρηση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Λέσβο ενόψει της επίσκεψης του Ποντίφικα, με τεχνικά συνεργεία να καλλωπίζουν και να επισκευάζουν διάφορα σημεία στην πόλη της Μυτιλήνης.


Βαφές τοιχίων, καλοπισμος δένδρων, σημαιοστολισμός, ξεχορτάριασμα, νέα σποτακια, πλύσιμο δρόμων είναι μερικά από αυτά που μπαίνουν σε τάξη από τον Δήμο Λέσβου το τελευταίο διάστημα στις περιοχές που θα περάσει ο Ποντίφικας.. 

Τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Λέσβου υπό την προσωπική εποπτεία του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Γιώργου Κατζανού, συνεχίζουν από την περασμένη Παρασκευή μέχρι σήμερα, να προχωρούν σε εκτεταμένες εργασίες στα σημεία που θα περάσει η πομπή του Ποντίφικα και των λοιπών επισκεπτών, που όμοιες τους δεν έχουν ξαναδεί στην Λέσβο.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι οι βαφες των «παλιωμένων» φρεατίων στην Καλλονή της Λέσβου όπου θα την επισκεφτεί σε λίγες ώρες ο Αρχιεπίσκοπος..

Αλήθεια ο Ιερώνυμος θα δει τα φρεάτια;;;

Η Λέσβος ζει μεγάλες στιγμές που δεν έχει δει μέχρι τώρα, ακόμα και ελικόπτερο της αστυνομίας επιστρατεύτηκε και πετάει από το πρωί πάνω από τον Λεσβιακό ουρανό ώστε να ελέγχει την κατάσταση στους δρόμους της Μυτιλήνης.

Η Μυτιλήνη σήμερα και αύριο θα είναι φρούριο….. Και όλα αυτά μονό για 4..!!!: ώρες επίσκεψης του Ποντίφικα και των λοιπών επισκεπτών, υπομονή από την Κυριακή.. και μέχρι την επόμενη υψηλή επίσκεψη θα επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χτες κλιμάκιο του Βατικανού επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μυτιλήνης ώστε να κλείσει δωμάτιο (σε περίπτωση ανάγκης) για τον Πάπα… Φυσικά οι νοσοκόμες και νοσοκόμοι βρήκαν τον μπελά τους καθώς υπάρχει γενικός καθαρισμός από χτες και του νοσοκομείου.

Αυτή η φωτογραφία λέει όλα, όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες στο νησί….  Όλα αυτά για την επίσκεψη Πάπα που θα κρατήσει μόνο 4..!! Ώρες

Φωτο από kalloninews