Εκδήλωση με τοπικά εδέσματα και μουσική από Δήμο Λέσβου και επιμελητήριο για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την άφιξη των θρησκευτικών ηγετών

Σήμερα Παρασκευή 15/04 στις 21:30 μμ στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου <<Πανελλήνιων>> το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου διοργανώνουν μία εκδήλωση για όλους τους δημοσιογράφους.

Σήμερα Παρασκευή 15/04 στις 21:30 μμ στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου <<Πανελλήνιον>> το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου διοργανώνουν μία εκδήλωση για όλους τους δημοσιογράφους που θα βρίσκονται στο νησί εν όψει της ιστορικής επίσκεψης του Πάπα, του Πατριάρχη και του Ιερώνυμου στο νησί μας.

Μια εκδήλωση με στόχο την θερμή υποδοχή όλων των δημοσιογράφων, την ενημέρωση τους για το νησί μέσω της παρουσίασής του πολιτισμού και του γαστρονομικού πλούτου της Λέσβου.

Παραδοσιακοί χοροί, μπουφές με τοπικά προϊόντα, dvd με οπτικοακουστικό υλικό για την προβολή του νησιού, αναμνηστικά προϊόντα αλλα και βιβλία για το νησί είναι στο πρόγραμμα της εκδήλωσης με τίτλο "Lesvos tastes like...".

Το Σάββατο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους δημοσιογράφους (κέντρο τύπου) το οποίο οργανώνει η Γενική Γραμματεία Τύπου στο πρωην υπουργείο Αιγαίου αλλα και στο ισόγειο του επιμελητηρίου Λέσβου.

Για την εκδήλωση γαστρονομικού ενδιαφέροντος, προς τιμήν των δημοσιογράφων που καλύπτουν την έλευση των Προκαθημένων των Εκκλησιών και η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, στο παραδοσιακό καφενείο «Πανελλήνιο», ο Δήμος Λέσβου και ο Δήμαρχος προσωπικά, ευχαριστούν θερμά το Επιμελητήριο Λέσβου που μαζί με το Δήμο οργανώνει την εν λόγω εκδήλωση.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, χωρίς την βοήθεια των οποίων η παραπάνω εκδήλωση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.


Η έμπρακτη και ουσιαστική βοήθειά τους, μας επιτρέπει να προβάλουμε τα τοπικά μας προϊόντα σε όλο τον κόσμο.