ΠΑΣΧΑ στην Λέσβο 2016: 4ο οδοιπορικό του LesvosPost.com με την βοήθεια των αναγνωστών μας-ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το LesvosPost.com και όλη η ομάδα του συνεχίζει για 4η συνεχόμενη χρόνια το εορταστικό οδοιπορικό από τα πασχαλινά έθιμα της Λέσβου.



Ένα επιτυχημένο οδοιπορικό που γίνεται μόνο από το LesvosPost.com και φυσικά με την βοήθεια σας.

Βοηθήστε μας να διαμορφώσουμε από κοινού το εορταστικό ρεπορτάζ!

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν, μπορούν να μας στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες από τη δική τους ενορία για να τα δημοσιεύσουμε στο μεγάλο αφιέρωμα με το οδοιπορικό μας στη Λέσβο,(φυσικά αν θέλουν θα αναφέρεται και το όνομα τους στην κάθε Φώτο και βίντεο). 
Από την σταύρωση του Ιησού, την περιφορά των επιτάφιων,  την ημέρα της Ανάστασης, το Σάββατο, 30-04-16, έως και το παραδοσιακό ΠΑΣΧΑ των Λέσβιων την Κυριακή 01-05-16.

Το τελικό οδοιπορικό θα το δημοσιεύσουμε την Λαμπροτριτη, 03-05-16

Το LesvosPost.com θα φροντίσει να έχει ρεπορτάζ με φωτο και βίντεο από πολλές εκκλησίες του νησιού μας για ΤΕΤΑΡΤΗ σερί χρονιά  … Από την σταύρωση του Ιησού, την περιφορά των επιτάφιων,  την ημέρα της Ανάστασης, το Σάββατο, 30-04-16, έως και το παραδοσιακό ΠΑΣΧΑ των Λέσβιων την Κυριακή 01-05-16.

Για να δούμε ποια ενορία θα κάνει μεγαλύτερο θόρυβο την ώρα της Ανάστασης 

Η κάμερα του L.P την ημέρα της ανάστασης θα βρίσκεται στον καινούριο Ιερό Ναό του Αγ. Εφραιμ στην Καλλιθέα Μυτιλήνης… Περιμένουμε και από εσάς τα δικά σας βίντεο, δεν μας νοιάζει η ποιότητα αλλά η ιερή στιγμή του «Χριστός Ανέστη» 

Για την αποστολή φωτογραφιών, βίντεο να αναφέρεται περιοχή και ενορία (όνομα εκκλησίας) και αν θέλετε και το όνομα σας όλα αυτά μπορείτε να τα στέλνεται στο lesvosPost@gmail.com

Αναμένουμε λοιπόν το δικό σας ρεπορτάζ  έως την Λαμπροδευτερα 02-05-16

"Γιατί το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου..!!"



Να έχουμε μια όμορφη και γαλήνια Ανάσταση, της οποίας το ανέσπερο Φως θα πλημμυρίσει τις καρδιές και τη ζωή όλων μας!