Διασκεδάστε με γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα μετά την Ανάσταση στην «Κουντουρουδια Live»-Ανοιχτα και Κυριακή μεσημέρι αλλά και όλη την Μ. Εβδομάδα με νηστίσιμα πιάτα

Η νυχτερινή διασκέδαση στην Λέσβο χτυπάει κόκκινο. «Κουντουρουδια Live»!

Την μεγάλη εβδομάδα ανοιχτά με νηστίσιμα πιάτα

Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα

Αφού ευχηθείτε "Χριστός Ανέστη", αφού κατεβάσετε τη μαγειρίτσα (προσοχή γιατί φουσκώνει) και αφού τελειώσετε με τα άλλα "αμαρτωλά" πιάτα, ο δρόμος αξίζει να σας οδηγήσει στην γραφική  Κουντουρουδιά και συγκεκριμένα στο ,Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά το οποίο έχει ετοιμάσει ένα από τα καλύτερα λαϊκά προγράμματα για την ήμερα εκείνη και υπόσχεται uptempo καταστάσεις μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής του Πάσχα.

Από τη μία η ώρα, οι πόρτες του  αναγεννημένου «Κουντουρουδια Live»! θα είναι ανοιχτές, η μουσική θα παίζει χορευτικά και δυνατά με πρωταγωνιστές, ένα από τα καλύτερα σχήματα του νησιού. Όλοι μαζί κάνουν για μία ακόμη φορά έντονη την παρουσία τους στη νυχτερινή Λέσβο σε έναν από τους κορυφαίους χώρους διασκέδασης της Λέσβου. 

LIVE ΜΕ ΤΟΥΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΑΜΙΩΤΗ ΦΩΝΗ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΝΗ
 ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΒΙΟΛΙ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΝΗ
ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΡΕΖΛΗ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ

Κυριακή του Πάσχα….

Κυριακή του Πάσχα μεσημέρι ανοιχτα με αρνί και κοκορέτσι στην σούβλα αλλά και πολλά από τα παραδοσιακά πιάτα υπό την επιμέλεια του Σεφ της Κουντουρουδιας

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «Κουντουρουδιά Live» λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα του μαγαζιο.
Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 6975699869.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ

rame width="460" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YTrkAPUlq4o" frameborder="0" allowfullscreen>
Διαφημίσου και εσύ στην Ιστοσελίδα μας με μια απίστευτη προσφορά διαφημίσεως. Δείτε πως