«Που κρύβεις την αγάπη» -Στην παρουσίαση του δίσκου του Π. Γαληνού στην Μυτιλήνη….και με πολλές εκπλήξεις (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Ένας ολοκαίνουριος δίσκος με τη σφραγίδα του Πάνου Γαληνού  παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης χτες το απόγευμα.


Ένας ολοκαίνουριος δίσκος με τη σφραγίδα του γνωστού Πάνου Γαληνού  κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό. Ο τίτλος του «Που κρύβεις την αγάπη» και περιέχει πολλά τραγούδια δικά του αλλά και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

Στις 24 Μαρτίου το απόγευμα στις 19:30 και για 3,5 ώρες έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης η επίσημη παρουσίαση του δίσκου, με πλήθος κόσμου να παρίσταται εκεί, προκειμένου να υποδεχτεί αυτό το νέο δημιούργημα που κυκλοφορεί.

Πλήθος κόσμου και θαυμαστών συγκεντρώθηκε για να απολαύσει το μοναδικό live με τον Πάνο Γαληνό και την ομάδα του σε παλιές και καινούριες επιτυχίες, ενώ πολλοί ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι φίλοι του Πάνου που παραβρέθηκαν για να ευχηθούν για το νέο album.

Σημαντική ήταν η ζωντανή παρουσίαση κάποιων κομματιών του δίσκου, αφού έτσι έγινε αντιληπτό από όλους τόσο το ύφος των τραγουδιών, όσο και το πώς οι δημιουργοί προσέγγισαν την ιδιαίτερη φωνή του Πάνου Γαληνού.

Στο πιάνο ήταν ο έμπειρος Γιάννης Βαφειώτης και στο μπουζούκι ο ξεχωριστός Δημήτρης Γραμμέλης.

Την παρουσίαση επιμελήθηκε η υπεύθυνη του Δημοτικού Θεάτρου Κατερίνα Πεται
Στο πλευρό του και στη σκηνή ήταν ο Ντίνος Αλεξανδρής , ο Μάκης Ψαραδέλλης , ο π.Στρατής Γιουσμάς , ο Γιάννης Μυκονιάτης , η Βάσω Χοχλάκα , η Νάσια Δαφιώτη , η Συμεώνη Καραγιάννη και ο Στράτος Σαμαράς

Οι εκπλήξεις φυσικά πολλές…… Οπότε αξίζει να δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από όλους όσους τραγούδησαν μαζί με τον Πάνο στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης

Μια από τις εκπλήξεις ήταν όταν ο παπά-Στρατής φορώντας κανονικά το ράσο του ανέβηκε στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης και πέρα από τα τραγούδια που ο ίδιος έχει γράψει για τον Πάνο Γαληνό τραγούδησε με απόλυτη επιτυχία και 2 γνωστά τραγούδια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελιδη.

Εμείς σαν lesvospost.com να ευχηθούμε στον Πάνο Γαληνό καλοτάξιδο το νέο cd…… αλλά φυσικά να του ευχηθούμε σύντομα να απολαμβάνει μια μεγάλη οικογενειακή ευτυχία με το νέο μέλος που έρχεται

Δείτε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από όλους όσους τραγούδησαν μαζί με τον Πάνο στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης