Στην γειτονιά των αγγέλων το γελαστό παιδί της κάμερας από την TVM Κώστας Βερβερης- Καλό παράδεισο Κωστή..!!!

Η είδηση προκαλεί εδώ και λίγη ώρα απέραντη θλίψη στον χώρο των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ο εικονολήπτης της Τηλεόρασης Μυτιλήνης Κώστας Βερβέρης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 37 ετών, καθώς μία επιπλοκή της υγείας του από το περασμένο Σάββατο, τελικά απεδείχθη πολύ πιο σοβαρή απ΄ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ο Κώστας Βερβέρης ήταν από τα πιο αγαπητά μέλη της οικογένειας των τοπικών μέσων ενημέρωσης και παρών όλα τα τελευταία χρόνια σε όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα, καταγράφοντας με την κάμερά του τις ειδήσεις της Λέσβου.


Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Τριάδα Μυτιλήνης αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 16:00

Γράφει παρακάτω ο φίλος του Κώστα Βερβερη Γεώργιος Στεφάνου (Αρχισυντάκτης-Δ/ντης Lesvospost.com)

«Ολα έγιναν πολύ γρήγορα ρε Κωστα… 

Τουλάχιστον μας αφήνεις μόνο γλυκές αναμνήσεις… Λόγια δεν χωρούν αυτή την ώρα… Ενα καλό ταξίδι και τα άλλα κλεισμένα μέσα στην καρδιά και το μυαλό… Έρχεται κάποια στιγμή που ο θάνατος παύει να είναι τόσο μακριά όσο νόμιζες, παύει να είναι απλός ο φόβος σου και συμβαίνει σε έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, σε έναν άνθρωπο που έχει τόσα πολλά να προσφέρει… σε έναν άνθρωπο που τον βλέπεις και απλά χαμογελάς πριν προλάβει να σου μιλήσει, γιατί το πηγαίο ευφυές χιούμορ του ξεχειλίζει. Ο Κώστας Βερβερης ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους του «σιναφιού» μας που γνώρισα, πότε του δεν με έφερε σε δύσκολη θέση, πάντοτε χαιρόμουν να τον βλέπω σε ρεπορτάζ γιατί πάντα θα είχε ένα έξυπνο και γεμάτο χιούμορ σχόλιο, πάντα έδινε ψυχή στην κάθε παρέα και ας έλεγε μόνο μια κουβέντα. Ένας αληθινός επαναστάτης, ένας άνθρωπος ασυμβίβαστος, αλλά με καταβολές…  Ακόμη και στον πόνο του και την αρρώστια του ήταν ένας γενναίος επαναστάτης που προτίμησε να πονάει σιωπηλά, ακόμη και στενοί του φίλοι δεν γνώριζαν για το τι συμβαίνει.  Κωστα αδελφεε θα είμαι εκεί κοντά σου στο τελευταίο αντίο… Καλό παράδεισο φίλε».

Ο φίλος σου

Γεώργιος Στεφάνου

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του από την δημοσιογραφική ομάδα του LesvosPost.com