Πένθος στην Άντισσα Λέσβου- Δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Κώστας θύμα τροχαίου

Ο 16χρονος Κώστας Ζεβληκάρης από την Άντισσα Λέσβου έχασε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες τη μάχη με τη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Δύο μέρες πάλεψε αλλά τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Θλίψη και οργή στην Άντισσα για τον 43 οδηγό.

Οπως αναφερει το lesvosnews.net το Σάββατο 20-02-2016 το βράδυ στην Άντισσα της Λέσβου, Ι. Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με οδηγό ένα 43χρονο, παρέσυρε και τραυμάτισε ένα το 16χρονο Κώστα που ήταν πεζός. Το τροχαίο συνέβη στην είσοδο του χωριού. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του 43χρονου οδηγού δεν αντιλήφθηκε τον τραυματισμό που παιδιού με αποτέλεσμα να συνεχίσει την πορεία του και ο 16χρονος μαθητής να μείνει αιμόφυρτος στο δρόμο για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου γίνει αντιληπτός από κάτοικο του χωριού. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκ έτσι με καθυστέρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο 16χρονος θα ζούσε σε περίπτωση που ο οδηγός είχε σταματήσει και δεν είχε συνεχίσει την πορεία του....

Όπως και να ' χει η τραγωδία και ο πόνος είναι ανείπωτος. Μια νέα ζωή χάθηκε τόσο άδικα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερεσσού - Αντίσσης.