Στην Μυτιλήνη για πρώτη φορά σαν πρόεδρος της Ν.Δ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θορυβημένοι στη Συγγρού για τις τελευταίες εξελίξεις. Παρά την κριτική τους προς την κυβέρνηση τονίζουν ότι δεν χωρούν μικροκομματικές σκοπιμότητες. Την Τρίτη 02/02 τελικα ο Μητσοτάκης μεταβαίνει στη Μυτιλήνη


Με τη γραμμή ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό έχει «εθνική διάσταση» και «δεν χωρούν μικροκομματικές σκοπιμότητες» θα πορευτεί το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΝΔ ξεδιπλώνοντας σειρά πρωτοβουλιών για το θέμα καθώς στη Συγγρού είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τις εξελίξεις.

Σήμερα στις 11:30 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στο γραφείο του στη βουλή με τον αρμόδιο υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα προκειμένου να ενημερωθεί. Ενώ την Τετάρτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μεταβεί στην Μυτιλήνη προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και να ενημερωθεί για την προετοιμασία της δημιουργίας των hotspots.


Αύριο, Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Μυτιλήνη όπου και θα ενημερωθεί για την κατάσταση στο νησί, αλλά και για την πορεία λειτουργίας των hot spots. Την επόμενη εβδομάδα έχει καλέσει σε συνάντηση τους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ που βρίσκονται στην Ελλάδα με στόχο να τους επιστήσει την προσοχή στο πρόβλημα και να τους επισημάνει και τις ευθύνες που έχουν οι εταίροι για το συγκεκριμένο ζήτημα.