Προβλήματα στις επαρχιακές οδούς της Λέσβου-Εγκλωβίστηκαν οχήματα (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)!

Πολλά προβλήματα αρχίζουν να εντοπίζονται στις επαρχιακές οδούς της Λέσβου, απο το πυκνό χιόνι που πέφτει στο νησί μας.


Προσοχή στον παγετό που θα δημιουργηθεί!

Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα και νταλίκες βρίσκονται στο επαρχιακό δίκτυο της Λέσβου, εξ'αιτίας της μεγάλης ποσότητας χιονιού που πέφτει στο νησί μας τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρει το Kalloninews.gr Πιο συγκεκριμένα, έκλεισε ο δρόμος απο το Μανταμάδο προς τη Κάπη με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό αυτοκινήτων. Μάλιστα, σύμφωνα με επικοινωνία μας, μας είπαν πως υπήρχε πρόβλημα με τα μηχανήματα και δεν υπήρχε λύση για το άνοιγμα του δρόμου άμεσα.

Την ίδια ώρα απο την άλλη πλευρά του νησιού, πάνω απο την Καλλονή στον δρόμο προς τη Φίλια, νταλίκα "κόλλησε σε μια ανοιχτή ανηφορκή στροφή, καθώς το χιόνια είχε καλύψει το δρόμο και οι ρόδες της δεν έπιαναν στο έδαφος και γλιστρούσε προς την άκρη του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει το μηχάνημα του Δήμου να ανοίξει το δρόμο και πολλά αυτοκίνητα έμειναν στην ουρά περιμένοντας να ανοίξει ο δρόμος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Στις επόμενες ώρες αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες απο 0 έως -3 βαθμούς, με αποτέλεσμα όλες αυτές οι ποσότητες χιονιού να γίνουν πάγος σε οποιοδήποτε σημείο κι αν είναι.Έτσι, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι στο έπακρο, ειδικά σε δρόμους με κατηφορική κλίση!

Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες!

Δρόμος Φιλιας-Καλλονή


Αγιασος Λέσβου


Πέτρα Λέσβου