Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στον Δήμο Λέσβου και οι παιδικοί σταθμοί και στην Μυτιλήνη

Χιόνια πέφτουν από το πρωί σε όλη σχεδόν τη Λέσβο, ακόμα και στο κέντρο της Μυτιλήνης και οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά που βρίσκονται στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια του νησιού.


Μηχανήματα του δήμου Λέσβου και της περιφέρειας επιχειρούν στους κεντρικούς δρόμους του νησιού, προκειμένου να τους κρατήσουν ανοικτούς. Με αλυσίδες γίνονται οι μετακινήσεις στα χωριά, στη βόρεια πλευρά του όρους Λεπέτυμνος στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2251350595 της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του δήμου, προκειμένου να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Με απόφαση του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού έκλεισαν σήμερα τα σχολεία στο νησί με εξαίρεση αυτά στον πρώην δήμο Μυτιλήνης.

Όμως όλα τα σχολεία του Δήμου Λέσβου (και της Μυτιλήνης) σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη.

Κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί: 

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι ,εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλη τη Λέσβο, αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, θα παραμείνουν κλειστοί.



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Στα λευκά ντύνεται η Λέσβος (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)