Στην Μυτιλήνη για το προσφυγικό η εκπομπή #Ηashtag με την Ελεονώρα Μελέτη

Μετά τα σαφώς καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της μετά την μετακίνηση του #Ηashtag το βράδυ της Κυριακής η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να ασχολείται με το προσφυγικό ζήτημα εξ” και το δεύτερο ταξίδι στην Μυτιλήνη μέσα σε λίγες εβδομάδες.


Όπως αναφέρει το http://blogs.gossip-tv.gr/ η παρουσιάστρια έχει προς το παρόν επικεντρωθεί στην βραδινή εκπομπή και διαμήνυσε στους ιθύνοντες του Ε πως είναι ναι μεν πρόθυμη να κάνει το πρωινό σε όποια ζώνη της ζητηθεί ωστόσο ζήτησε να έχει εκείνη την απόλυτη ευθύνη επιλογής συνεργατών και βέβαια αρχισυντάκτη που δεν θα είναι άλλος από τον Θέμη Μάλη.

 Ένας Μάλης ο οποίος ωστόσο μετά την ανάληψη της διεύθυνσης της εφημερίδας Freddo-ο προηγούμενος έφυγε νύχτα, όπως κάνει άλλωστε απο παντού- ψάχνει να βρεί τους χρόνους του.


Το νεότερο στοιχείο είναι πως ζήτησε να υπάρχει στο υπό σχεδιασμό πρωινό κοινωνικό ρεπορτάζ με παρουσία ρεπόρτερ στα σημεία των εξελίξεων, κάτι που έχει ζητήσει και ο Νίκος Ευαγγελάτος ωστόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης το Ε είναι ακόμη αρκετά αδύναμο καθώς δεν υπάρχουν πολλοί ρεπόρτερ. Έτσι ακούγεται πως το επόμενο διάστημα ο σταθμός θα προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιων ακόμη δημοσιογράφων που θα ασχολούνται αμιγώς με ενημερωτικά θέματα και δεν θα έχουν καμία σχέση με το κομμάτι του lifestyle και της ψυχαγωγίας.