Παραιτήθηκε ο Θαλης Θεοδωρίδης-Δεν το περίμενε η διοίκηση της Καλλονής-Συνάντηση Μιχαλακη-Μαρινακη

Ο Θαλής Θεοδωρίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση έπεσε θύμα έκπληξης στην ανακοίνωση της παραίτησης του Θαλή καθώς ο τεχνικός της Καλλονής δεν είχε ενημερώσει κανέναν στην διοίκηση για την απόφαση του.

Σε ερώτηση μας στον Γενικό Αρχηγό της Καλλονής κ Γ. Χωριανόπουλο για το τι θα γίνει από εδώ και περα μας είπε ότι και εμείς δεν το ξέραμε και περισσότερες αποφάσεις θα παρθούν αύριο και εντος της εβδομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, υπέβαλλε την παραίτησή του λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά και της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα της Λέσβου.

Σε 15 αγώνες την εφετινή σεζόν η Καλλονή μετράει 10 ήττες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία νίκη, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.


Οι δηλώσεις Θεοδωρίδη

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρότι βρεθήκαμε νωρίς με το 0-2 στην πλάτη μας και με παίκτη λιγότερο. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και πετυχαίνοντας γκολ να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κρατήσαμε έξω τους αντιπάλους από την περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με Γεωργίου και Μάρκοβιτς, δεν σκοράραμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν μέχρι το τέλος, ανταποκρίθηκαν, δεν υπάρχει κανένας υστερήσαντας. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα. Λόγω της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής και της κατάστασης της ομάδας, εγώ θέτω στην ομάδα την παραίτησή μου μήπως και αλλάξει κάτι στην ομάδα».

Συνάντηση Μαρινακη-Μιχαλακη

Για περίπου 20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα Καλλονή-Ολυμπιακός κράτησε η συνάντηση του πρόεδρου της Καλλονής  Νίκου Μιχαλάκη αλλά και του Γενικού Δ/ντη της Καλλονής Προκόπη Καρταλη με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ Σάββα Θεοδωρίδη αλλά και τον πρόεδρο των πρωταθλητών Βαγγελη Μαρινακη.

Στην συνάντηση όπου για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα κατέφυγαν σε ένα από τα γραφεία πίσω από τα αποδυτήρια των ομάδων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Καλλονή με τον υποβιβασμό να φαίνεται στο ορίζοντα.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες συζήτησαν επίσης και για πιθανότητα δανεισμού παιχτών στην Καλλονή από τον Ολυμπιακό.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συνάντηση για λίγο μπήκε και ο αρχηγός της Καλλονής Γιώργος Μανουσος. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μαρινακης ρώτησε για τον Γιώργο Ξυδα της Καλλονής κατά την διαδρομή του από τα δημοσιογραφικά θεωρεία στα αποδυτήρια των ομάδων.