ΤΩΡΑ-LIVE ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΕΛΙΚΟ: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός έκανε το αναμενόμενο διεύρυνε το ρεκόρ του στις 15 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League νικώντας την Καλλονή στο κατάμεστο στάδιο Μυτιλήνης με 0-2. 


Οι παίκτες του Ολυμπιακού και στο 2ο ημίχρονο άλλαζαν εύκολα την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού οι γηπεδούχοι είχαν αρχίσει να κουράζονται από το 50+ καθώς έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο. 

Ο Ολυμπιακός καθόλα την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου σφυροκοπούσε την εστία του Μαλλη με οργανωτές τους Ντομινγκες και Φορτουνη αλλά ο Μαλλης είπε σε διάφορες περιπτώσεις για γκολ όχι στους επιτιθέμενους του Ολυμπιακού.

Έτσι φτάσαμε και στο 90΄ και στο τέλος του αγώνα χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, η Καλλονή απείλησε όμως στο 81, όταν ο Γουερέ που μπήκε σαν αλλαγή εκτέλεσε απευθείας, και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρομπερτο.

Αξιόλογη η προσπάθεια της Καλλονής μπροστά στα αστέρια του Ολυμπιακού και μάλιστα με 10 παίχτες από το πρώτο ημίχρονο, Η Καλλονή πλέον αν «θέλει» να παραμείνει στην Super League πρέπει να παλέψει σε όλα τα ματς που ακολουθουν και φυσικά να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Μείνετε συντονισμένοι για το 3ο ημίχρονο του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο σε λίγο από το LesvosPost.com..

Δειτε τι έγινε στο 1ο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός είχε καθόλα την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού, η Καλλονή προσπαθούσε κυρίως με στημένα και με αντεπιθέσεις να κάνει κάτι καλό όπως και το προσπάθησε στο 32' όταν ο Γεωργίου με ατομική ενέργεια ξεπέρασε τον Καμπιάσο και έκανε το σουτ, ο Ρομπέρτο όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ! 

Ο Ολυμπιακός παρόλα τον έλεγχο δεν είχε σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία του Δαυκου και του Μαλη αργότερα αλλά η άμυνα της Καλλονής με 2 πέναλτι έδωσε διακαίομαι στον Ολυμπιακό να τελειώσει νωρίς το ματς. Όταν στο ο Κρολ έκανε χέρι. Και  εκτέλεσε εύστοχα ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Φορτούνη για το 1-0 και στο 33΄όταν Ο Αναστασιάδης έπεσε μόνος του στην περιοχή και ο Φορτούνης πήρε τη μπάλα. Ξεπέρασε τον Δαύκο, ο οποίος στη συνέχεια έκανε πέναλτι στον Έλληνα άσο.  Σε αυτό το σημείο αποβλήθηκε ο Δαυκος και την θέση κάτω από τα γκολπόστ της Καλλονής πήρε ο Μαλλης. Ο Φουρτουνης εκτέλεσε και αυτό το πέναλτι εύστοχα για το 2-0, έτσι χωρίς περισσότερες φάσεις πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Να σημειώσουμε ότι από την Καλλονή για διαφόρους λόγους ο καθένας έλλειπαν 8 βασικοί παίχτες

Καλύτερες φάσεις του αγώνα όπως τις μετέδωσε το contra.gr

2ο ημίχρονο

Έναρξη 2ο ημίχρονο
48': Εντυπωσιακή ντρίμπλα του Κρολ πάνω στον Φορτούνη. Τον πέρασε σαν σταματημένο.
52': Συρτό σουτ του Ντουρμάζ, η μπάλα άουτ. 
53': Ωραία ενέργεια μεταξύ Τσόρι - Φορτούνη. Ο έμπειρος μέσος έσπασε τη μπάλα δεξιά με τον Φουρτούνη στη συνέχεια να κάνει τη σέντρα και τον Αργεντινό να πιάνει αμέσως το σουτ. Η μπάλα όμως πέρασε άουτ. 
61': Εκτέλεση φάουλ για τον Ολυμπιακό, η μπάλα κόντραρε μετά από σουτ του Μιλιβόγεβιτς και πήγε στην αγκαλιά του Μάλλη. 
62': Κεφαλιά του Ιντέγε, ο Μάλλης και πάλι θα διώξει. Κακή κεφαλιά όμως από τον Αφρινακό. 
62':Κεφαλιά του Ιντέγε, ο Μάλλης και πάλι θα διώξει. Κακή κεφαλιά όμως από τον Αφρινακό. 
63': Νέα μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης πέρασε ωραία στον Τσόρι στην περιοχή, όμως το σουτ του Αργεντινού πέρασε άουτ. 
64':Ο Μάλλης θα πει ξανά "όχι" στον Ολυμπιακό σε πλασέ του Ιντέγε. 
77': Ο Μάρκοβιτς με ωραία ενέργεια έκανε το σουτ, η μπάλα στην αγκαλιά του Ρομπέρτο. 
81': Δοκάρι για την Καλλονή! Ο Γουερέ εκτέλεσε, όμως η μπάλα δεν μπήκε για λίγο στα δίχτυα. 
83': Σουτ του Φουστέρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Μάλλη. 
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

1ο ημίχρονο

1΄ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
2': Κεφαλιά ο Μιλιβόγεβιτς, η μπάλα άουτ. 
2': Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό. Στην γωνία της μεγάλης περιοχής και δεξιά. , Ο Ντουρμάζ εκτέλεσε, ο Δαύκος εντυπωσιακά σε κόρνερ!
8': Εντυπωσιακή ντρίμπλα του Φορτούνη πάνω στον Κρολ.
9': Πέναλτι για τον Ολυμπιακό! Το έκανε ο Κρολ με το χέρι. Και  Γκοοοολ 1-0 ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Φορτούνη.
13': Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Ντουρμάζ ολομόναχος δεν θα μπορέσει να σκοράρει!
21': Καλό σουτ του Σπυρόπουλου, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Ρομπέρτο που έπεσε. 
29': Ο Ιντέγε αντί να πλασάρει μπερδεύτηκε μόνος του, παρά την ωραία ντρίμπλα πάνω στον Ούκα, με τη μπάλα να βγαίνει όμως κόρνερ. 
32': Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή! Ο Γεωργίου με ατομική ενέργεια ξεπέρασε τον Καμπιάσο και έκανε το σουτ, ο Ρομπέρτο εντυπωσιακά σε κόρνερ! 
33': Πέναλτι για τον Ολυμπιακό και κόκκινη στον Δαύκο! , Ο Αναστασιάδης έπεσε μόνος του στην περιοχή και ο Φορτούνης πήρε τη μπάλα. Ξεπέρασε τον Δαύκο, ο οποίος στη συνέχεια έκανε πέναλτι στον Έλληνα άσο. 
38':Γκολ 2-0 ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη από τα 11 βήματα. 
40': Κεφαλιά του Αναστασιάδη, η μπάλα άουτ για την Καλλονή. 
ΤΕΛΟΣ 1ου ημιχρόνου

Παραλειπόμενα αγώνα:

Με τον Βαγγελη Μαρινακη να κάθεται στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Καλλονή.

Κατάμεστο ήταν το στάδιο «λογικά» έγινε το sold out. Περίπου 700-800 είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που κάθονταν περιφρουρούμενη από ΜΑΤ στο Τμήμα 5

Κατά την έναρξη του αγώνα απειλήθηκε σύρραξη με οπαδούς της Καλλονής και του Ολυμπιακού όταν οι τελευταίοι πήγαν να σηκώσουν πανό μπροστά στο τμήμα 4 όπου κάθονται οπαδοί της Καλλονής, τελικά με την παρέμβαση των αρχών το συμβάν δεν έλαβε διαστάσεις.

Ένα εντυπωσιακό κορέο σήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

΄Τρίτη εμφάνιση για τον νεαρό Ξύδα. Το τρομερό είναι πως έχει παίξει με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό (από 25 λεπτά περίπου) και τώρα με τον Ολυμπιακό! 

Ντεμπούτο για τον νεαρό Μαλλη στις επαγγελματικές κατηγορίες και μάλιστα σε αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας..

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Δαύκος, Κρολ, Αναστασιάδης, Ούκα, Σπυρόπουλος, Κάλτσας, Ξυδάς (79΄Γουερε), Ελλακόπουλος (73΄Γιουκαρης), Γεωργίου, Σάμπα (35; Μαλλης), Μάρκοβιτς. 

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (73΄Τσιμιγκας), Ντα Κόστα, Μποτία, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς (79΄Φουστερ), Ντομίνγκεζ (82΄Κολοβος), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ιντέγε.


Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)