Υποδοχή Τσίπρα - Σουλτς με κατάληψη του δημαρχείου Λέσβου και μαύρα πανό-Χάλασε η φιέστα στο δημαρχείο και έγινε στην Γ.Γ Αιγαίου (Βίντεο, ΦΩΤΟ)…!

Σε συμβολική κατάληψη του Παλαιού Δημαρχείου Μυτιλήνης προχώρησαν αλληλέγγυοι  στους πρόσφυγες κόντρα στην ″υποκριτική″ όπως την χαρακτηρίζουν επίσκεψη Τσίπρα - Σουλτς.


 Η κατάληψη πραγματοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πολιτική που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα η Ευρώπη στο θέμα της προσφυγικής κρίσης και κυρίως για τους εκατοντάδες θανάτους αθώων προσφύγων στα νερά του Αιγαίου.

Οι διαδηλωτές έχουν αναρτήσει στο μπαλκόνι του κτιρίου πανό που γράφει: "Γέμισε το Αιγαίο κορμιά μεταναστών, είναι και οι Ευρωπαίοι φονιάδες των λαών" και άλλα συνθήματα όπως "Go Back Mr Tsipras". Διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί και από τους εθελοντές του Χωριού τού Όλοι μαζί στο Κέντρο Κράτησης στη Μόρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας και Μάρτιν Σουλτς λίγο μετά τις 10 επισκέφτηκαν το κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια.

Εν συνεχεία πήγαν στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία της γενικής γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής όπου θα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς και τις αρχές ασφαλείας και γύρω στις 11:30 αναχώρησαν για το αεροδρόμιο Μυτιλήνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ : Όλο το αποκλειστικό υλικό τουLesvosPost.com από την επίσκεψη Τσιπρα-Σουλτς στην Μυτιλήνη