Απίστευτο: Η ΔΕΗ στην Μυτιλήνη έκοψε το ρεύμα σε οικία από λάθος.. «χωρίς να υπάρχει οφειλή»-Ζημιές σε οικοσκευές καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης

Απίστευτο! Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία πολίτη της Μυτιλήνης στο lesvospost.com, τεχνικοί της ΔΕΗ απροειδοποίητα και απροκάλυπτα “χωρίς να υπάρχει οφειλή» , έκαναν έφοδο στην οικία του και κατέβασαν το διακόπτη από το ρολόι της ΔΕΗ..


Όπως μας καταγγέλλει ο Σ.Κ πριν 1 περίπου εβδομάδα είχε πάει στα ταμεία της ΔΕΗ με σκοπό την εξόφληση του ποσού που χρωστούσε το οποίο παρεμπιπτόντως το είχε κάνει διακανονισμό και πλήρωνε τις δόσεις, αλλά αποφάσισε να το εξοφλήσει όλο και πλεον να μην έχει καμιά οφειλή προς την ΔΕΗ.

Ο Σ.Κ έκπληκτος όμως σήμερα το πρωί έμαθε τηλεφωνικός από την πεθερά του ότι συνεργείο της ΔΕΗ έκανε έφοδο στο σπίτι του και του έκοψε το ρεύμα.

Να σημειώσουμε ότι την πόρτα του σπιτιού την άνοιξε η πεθερά του (μένουν σε διπλοκατοικία).

Το συνεργείο χωρίς να αναφέρει τίποτα άρχισε αμέσως δουλειά διακόπτοντας από το ρολόι την παροχή και βάζοντας το γνωστό χαρτάκι διακοπής πάνω του, μάταια η πεθερά του καταγγέλλοντα προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι η ΔΕΗ είναι εξοφλημένη και να περιμένουν να ειδοποιήσει το γαμπρό της ο οποίος απουσίαζε στην δουλειά του.

Το συνεργείο της ΔΕΗ τελικά εξήγησε στην κυρία ότι έχουν εντολές από το λογιστήριο της ΔΕΗ στην Μυτιλήνη και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Ο καταγγέλλοντας και ιδιοκτήτης της οικίας τώρα άφησε την δουλειά του, πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ και εξήγησε το συμβάν έξαλλος στους υπαλλήλους, που του είπαν ότι ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ και δεν έπρεπε να κόψουν το ρεύμα καθώς είναι πληρωμένο.

Αμέσως η ΔΕΗ έδωσε εντολή στο συνεργείο της ΔΕΗ, το οποίο επανέφερε το ρεύμα στην οικία του Σ.Κ.

Όπως έξαλλος μας είπε ο καταγγέλλοντας υπάρχουν σοβαρές ζημιές σε οικοσκευές.

Ποιος θα πληρώσει τώρα τις ζημιές;

Πως η ΔΕΗ αποφασίζει χωρίς ενημέρωση να μπουκάρει σε ιδιωτική οικία σαν να είναι η αστυνομία;

Γιατί να κάνει η ΔΕΗ ένα τόσο μεγάλο λάθος και ποιος υπάλληλος έδωσε την εντολή;

Ο Σ.Κ μας κατήγγειλε επίσης και το γεγονός ότι παρόλο που η κυβέρνηση λέει να πληρώνουμε με πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες η Δ.Ε.Η Μυτιλήνης τουλάχιστον δεν έχει μηχάνημα πιστωτικών καρτών



Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ του 2015….. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΤΟΥ 2015….