Έγινε και αυτό: Μετανάστες αποβιβάστηκαν από πλαστική βάρκα κάτω από το άγαλμα της Ελευθερίας στην Μυτιλήνη .!!!! (ΦΩΤΟ)

Εκρηκτικές διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες εβδομάδες το πρόβλημα την εισροή μεταναστών στην Λέσβο.


Πριν λίγο τις παρακάτω απίστευτες εικόνες κατέγραψε εθελοντής από την κεντρική Πλαζ της Μυτιλήνης στα Τσαμακια μπροστά από το άγαλμα της Ελευθερίας.

Στις 11:00 περίπου το πρωί φουσκωτή βάρκα με περίπου 50-70 μετανάστες «έδεσε» με την ησυχία της μέσα στην Πλαζ Τσαμακια και από αυτήν άρχισαν να βγαίνουν οι μετανάστες και πρόσφυγες…

Έκπληκτοι οι κάτοικοι και περαστικοί της περιοχής κοιτούσαν τους μετανάστες που κατέφθαναν μέσα κυριολεκτικά στην πόλη.. Για βοήθεια έτρεξαν άλλοι προσφυγές που κατασκηνώνουν εκεί.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι βραχώδη και ανά πάσα στιγμή οι μετανάστες διέτρεχαν κίνδυνο να σκάσει η βάρκα και να βρεθούν στην θάλασσα

Μήπως καλύτερα να δένουν τις βάρκες τους στο λιμάνι Μυτιλήνης για να μην διατρέχουν και κίνδυνο;;;

Πιθανών σε αυτήν την βάρκα να υπάρχει και ο εγκέφαλος, ο δουλέμπορος αλλά θα κρυφτεί και αυτός ανάμεσα στους μετανάστες σαν να μην συμβαίνει τίποτα…..

Η κατάσταση με τις ανεξέλεγκτες ροές προσφύγων έχει βγει εκτός ελέγχου καθώς, όπως υπολογίζεται τις τελευταίες τρεις μέρες έφτασαν στο νησί περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι με πλαστικές βάρκες που έχουν σχηματίσει ένα βουνό σε πολλές παραλίες και βραχώδεις περιοχές.