Δροσερό καλοκαίρι με πολλά event και περιβάλλον που συναρπάζει στο «akti Beach Bar Restaurant»- (Θερμή Λέσβου)-(ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αγαπημένος προορισμός του καλοκαιριού άνοιξε για να κάνει ξανά τη διαφορά στην παραλία στο κανόνι Θερμής.

Η παραλία, τα ποτά και κοκτέιλ πάνω στο κύμα και το εξωτικό περιβάλλον του akti Beach Bar που θυμίζει Καραϊβική είναι τα ιδανικά συστατικά για τα party του καλοκαιριού! 

Στα τραπεζάκια του θα αράξεις για να πιεις τον πρώτο φρέντο καπουτσίνο της ημέρας και θα συνεχίσεις με δροσιστικά mix φρούτων παίζοντας τάβλι και παρατηρώντας την κίνηση που αυξάνει καθώς μεσημεριάζει. 

Μετά τις δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα και τα μεσημεριανά σνακ που θα σερβιριστείς στα τραπεζάκια του bar από το εστιατόριο του akti Beach Bar χαλαρώνεις ακόμα περισσότερο για να υποδεχθείς ένα απόγευμα γεμάτο ενέργεια:

Οι μουσικοί τόνοι ανεβαίνουν, τα κοκτέιλ ξεκινούν να χρωματίζουν τα τραπέζια και τη διάθεση και η μπάρα γεμίζει από χαρούμενους ανθρώπους που σου πιάνουν τη κουβέντα, γελάνε και κερνάνε ο ένας τον άλλο σφηνάκια. Όταν η διάθεση του κόσμου απογειώνεται, ο DJ ακολουθεί με ακόμα δυνατότερα εναλλακτικά beats και ξεκινά ένα αυτοσχέδιο πάρτυ που θα είναι ίσως η πιο δυνατή εμπειρία των διακοπών σου. 

Κανείς δε μπορεί να σου περιγράψει το συναίσθημα, θα πρέπει απλά να είσαι εκεί να το ζήσεις.

To akti Beach Bar αποτελεί ιδανικό all day προορισμό για ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες του καταστήματος και κολύμβηση στα νερά της Θερμής, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.  (Η παραλία εξασφάλισε φέτος και την Γαλάζια Σημαία)

Η αίσθηση της ασφάλειας του περιβάλλοντα χώρου, η κοσμοπολίτικη διάθεση των ιδιοκτητών, το ευγενικό καλωσόρισμα του προσωπικού, σε συνδυασμό με την θαλασσινή αύρα & τις ethnic & lounge μουσικές επιλογές εγγυώνται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.




More Info - Κρατήσεις:

Akti Beach Bar Restaurant,  

Θερμή, Παραλία Κανόνι Θέρμης

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22510-37717

Official facebook: Akti Beach Bar Restaurant  




















ΧΟΡΗΓΟΣ EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

www.LesvosPost.com