Ξεσήκωσε τον κόσμο η Κατερίνα Στικουδη για το πρωτομαγιάτικο Daylight party στο κατάμεστο OXΥ CLUB στην Λέσβο (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα καλοκαιρινά Venue της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, άνοιξε ξανά τις πόρτες του την Παρασκευή 01 Μαΐου 2015 στην περιοχή μεταξύ Μολύβου και Πέτρας, στο όμορφο νησί της Λέσβου.


Το OXY CLUB την πρωτομαγιά υποδέχτηκε μια κυρία πάνω σε ψηλά τακούνια.. την Κατερίνα Στικούδη για μια Live εμφάνιση που μας ξεσήκωσε...

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και σούπερ σέξι εμφάνιση ξεσήκωσε τον κόσμο η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη όπου το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαΐου 2015 εμφανίστηκε στο OXY CLUB στο δρόμο Πέτρας-Μολυβου Λέσβου στο πλαίσιο του Opening daylight party του OXY.

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε την θερμοκρασία τραγουδώντας και χορεύοντας όλες τις επιτυχίες.

Η Κατερίνα στο τέλος της εντυπωσιακής της live εμφάνιση μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο που για μία ακόμα φορά πλημμύρισε το OXY CLUB  αποδεικνύοντας την απίστευτη επιτυχία που θα έχουν τα πάρτι του OXY και αυτό το καλοκαίρι.

Και μπορεί οι θαμώνες να επιδόθηκαν σε ανεξέλεγκτες χορευτικές φιγούρες, όμως, η sexy χορεύτριες πάνω στο κατάρτι του OXY CLUB, έδωσαν ένα χορευτικό show που μας άφησε άφωνους με κινήσεις που ηλέκτρισαν την ατμόσφαιρα, έκλεψαν τα βλέμματα ανδρών και γυναικών και έγιναν το κερασάκι στην τούρτα ενός event που έβαλε τα γυαλιά σε πολλά ανάλογα events που διοργανώνονται στο υποτιθέμενο κέντρο του νυχτερινού ενδιαφέροντος, τη Μυτιλήνη. 

Αυτό που επικρατούσε καθόλη τη διάρκεια του event μέχρι αργά το βράδυ ήταν ένας μικρός χαμός με την κάβα του μαγαζιού να «ροκανίζεται» αφού τα μπουκάλια έφευγαν σαν νερό…
Φυσικά δεν θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε και τους djs που έβαλαν τις δίκες τους πινελιές την πρωτομαγιά στο OXY CLUB τους GERRY GALAGO (from Amsterdam) KIRIAKOS D. (Resident DJ of OXY Club) και Antony PL.

Να σημειώσουμε ότι οι φετινές εκπλήξεις στο OXY CLUB θα μας εντυπωσιάσουν… Είδη οι διοργανωτές των event στο OXY έχουν κλείσει συμφωνία με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού και Ξένου πενταγράμμου.

Επίσης να σημειώσουμε ότι όλο το μήνα Μάιο και αν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες το OXY θα είναι ανοιχτό μόνο τα Σάββατα ενώ από Ιούνιο ξεκινά η καθημερινή του λειτουργιά για φαγητό, καφέ, μπάνιο στην πισίνα και διασκέδαση ως το πρωί….

Το LesvosPost.com που ήταν χορηγός επικοινωνίας στο πρώτο φετινό event του OXY έδωσε το παρόν στο πανέμορφο διαφορετικό club και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες



Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)


Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948
Official facebook OXY: OXY

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….