Αποκλειστικό: Αυτή θα είναι η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης-Η Χρυσούλα Ζωγράφου νέα διοικητής;

Η αντίστροφη μέτρηση για το διορισμό νέων διοικητών στα νοσοκομεία ξεκίνησε.


Με τη διαδικασία του «σβήσε – γράψε» καταρτίζεται τους τελευταίους μήνες η λίστα με τους μάνατζερ που θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, διαδικασία που ως φαίνεται όμως θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και υπό τη διακριτική εποπτεία της ενιαίας «Συριζαιας» πλέον ηγεσίας του υπουργείου Υγείας της δικομματικής κυβέρνησης της χώρας.

Την ίδια ώρα δείχνει να έχουν «ξεφουσκώσει» όλες οι συζητήσεις που γίνονταν μέχρι τώρα στους διαδρόμους του Βοστάνειου για τα ονόματα που «παίζουν» για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε στάση αναμονής, περιμένοντας πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις, ενώ δε γίνεται πια καμμιά πρόβλεψη.

Μετά όμως από πρόταση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου η Χρυσούλα Ζωγράφου φέρεται να είναι εκείνη που θα αναλάβει τα χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημοσιογράφου Γιάννη Ευσταθίου.

Την πρώην υποψήφια Βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ κ.α Ζωγράφου θα πλαισιώσουν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης οι Π. Λαμπρόπουλος, Γιαννίκος και από την πλευρά των εργαζομένων ο Ν. Χρυσάφης. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της Χρυσούλας Ζωγράφου


Γεννήθηκε στην Κοκκινιά στον Πειραιά το 1952 και εντάχθηκε στο ΚΚΕ το 1974. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο Νίκαιας το 1978. Από το 1991 είναι παιδίατρος στην Καλλονή Λέσβου και από το 2001 στο Κέντρο Υγείας Καλλονής. Το 2006 ήταν υποψήφια της «Δημιουργικής Δημοτικής Κίνησης» στο τότε δήμο Καλλονής, Ακόμη διετέλεσε τοπική σύμβουλος Παλαιοχωρίου. Το 2014 ήταν υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο της Λέσβου. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.