Με επιτυχία Διεξήχθησαν οι αγώνες στίβου «ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2015» στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής

Διεξήχθησαν το Σάββατο 18 Απριλίου 15 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλονής «Κώστας Κεντέρης» οι ιΔιασυλλογικοί Αγώνες Συνθέτων Αγωνισμάτων των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ που περιελάμβαναν τα αγωνίσματα του ΕΞΑΞΛΟΥ ΠΠΑ΄και ΠΕΝΤΑΘΛΟΥ ΠΚΑ΄.


Ταυτόχρονα διεξήχθησαν και οι αγώνες στίβου «ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2015» που περιελάμβαναν αγωνίσματα για τις κατηγορίες ΠΠ-ΠΚ Α΄και Β΄, Παίδων-Κορασίδων και Ανδρών.

Στο Διασυλλογικό Συνθέτων συμμετείχαν 7 Παγκορασίδες Α΄και 8 Παμπαίδες Α΄.
Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ Καλλονής  ΜΑΙΝΕΜΕΝΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ που πέτυχε Υψηλή Επίδοση και όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του συγκεντρώνοντας 3.546 Βαθμούς.

Οι αγώνες στίβου «ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2015»  που επανήλθαν έπειτα από δύο χρόνια είχαν μεγάλη  επιτυχία,  διότι συγκέντρωσαν αρκετό αριθμό αθλητών-τριών   και πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες επιδόσεις όπως των αθλητριών και αθλητών του ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ:

ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑΣ με 27.2 στα 200μ. και με 1.00.4 στα 400μ. των Κορασίδων.
ΦΙΑΣΚΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΣ-ΜΙΧΑΕΛΑΣ στα 2.000μ. Φυσικά Εμπόδια Κορασίδων με 8.05.6
ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗ ΦΑΝΟΥΡΗ στον Ακοντισμό Παίδων με βολή στα 61.93μ.

Συνδιοργανωτής και χορηγός των αγώνων ήταν το σωματείο της Καλλονής «ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ».


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ευχαριστεί όλο το Διοικητικό Συμβούλιο  και τον Πρόεδρό του  σωματείου κ. Σταύρο Βαλτά για την άψογη συνεργασία στην επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων  και  τους συγχαίρει  για την προσπάθεια που κάνουν να δώσουν αγωνιστικές ευκαιρίες όχι μόνο στους αθλητές τους  αλλά και σε όλους τους αθλητές των σωματείων της Λέσβου.