Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο στα Βασιλικά Λέσβου και το άφησαν αβοήθητο να πεθάνει-Προσοχή σκληρές Φώτο

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες τις οποίες έστειλε στο LesvosPost.com αναγνώστρια μας από τα Βασιλικά Λέσβου.


Μπροστά σε μια αποτρόπαια σκηνή βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής γυναίκα, κάτοικος των Βασιλικών Λέσβου.

Σ’ ένα δέντρο άγνωστοι μέχρι σήμερα εγκληματίες είχαν κρεμάσει με σχοινη ένα σκυλί, το οποίο το άφησαν αβοήθητο να αφήσει την τελευταία του πνοή στον αέρα κρεμασμένο από το δένδρο.

Πάντως, τα κρούσματα βαρβαρότητας εναντίον των ζώων το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί σε δραματικό βαθμό και σε αρκετές περιοχές της Λέσβου, γεγονός το οποίο πρέπει να κινητοποιήσει όχι μόνο τους φιλόζωους, αλλά και κάθε πολίτη.
Ο Δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά και να εφαρμοστεί, επιτέλους, ο νόμος που έχει ψηφιστεί και να μην κλείνουν ορισμένοι τα μάτια, προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες.


Θα πρέπει όλοι μας να καταδικάσουμε το νέο περιστατικό, για ακόμη μία φορά, σημειώνοντας πως τέτοια περιστατικά μάς υποτιμούν και μας διασύρουν ως πολίτες. 

Ο κόσμος θα πρέπει να συνεργαστεί για να αντιμετωπισθούν ριζικά αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις και να τιμωρούνται παραδειγματικά οι ενεχόμενοι σ’ αυτές.