Πως ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με την Καλλονή στην Μυτιλήνη -Ο όρκος νίκης και τα νευρά στα αποδυτήρια

Το παιχνίδι στη Μυτιλήνη ξεκίνησε στραβά για τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 7΄ δέχθηκε γκολ, το οποίο προκάλεσε πολλά νεύρα στους Θεσσαλονικείς με αποτέλεσμα να τα βάζουν συνεχώς με τον διαιτητή Μήτσιο.


Ο κακός χαμός έγινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλονή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ήταν "τρελαμένοι" με τη διαιτησία του Μήτσιου, το ίδιο και ο Άγγελος Αναστασιάδης που δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές ανέλαβαν δράση και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα για βγει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και παίξει ήρεμη και ανεπηρέαστη ποδόσφαιρο. Αυτό που συμφωνήθηκε ανάμεσα στους παίκτες και τον προπονητή ήταν να μη δώσουν καμία σημασία σε ό,τι και να γίνει στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουν την μπάλα τους.

"Μην ασχολείται με τους διαιτητές. Πάμε να παίξουμε όπως μπορούμε και θα το γυρίσουμε. Είμαστε καλύτερη, πάμε να το δείξουμε", ήταν μερικά από τα λόγια που ακούστηκαν σε μια πωρωτική ομιλία που την ακολούθησαν πολλές ιαχές και ένας όρκος νίκης.

Στην ανάπαυλα όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ τήρησαν κατά γράμμα την υπόσχεση που είχαν δώσει στα αποδυτήρια και όντες απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Βρύζας: "Μπείτε μέσα ρε!", δάκρυα και Σαλπιγγίδης!

"Δεν θα πάει κανένας πουθενά! Μπείτε μέσα ρε! Θα το γυρίσουμε και θα πάρουμε το διπλό!", φώναξε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές. Όσα είπε ακούστηκαν σαν λόγια τρελού σε όποιον ήταν μπροστά στο σκηνικό. Γιατί μόνο ένας παλαβός θα πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ με αριθμητικό μειονέκτημα και με χάντικαπ, θα έμπαινε μέσα στο δεύτερο ημίχρονο και θα έπαιρνε το τρίποντο.

Κι όμως, ο Βρύζας επαληθεύτηκε! Με δύο γκολ του Περέιρα, ο ΠΑΟΚ έκανε φοβερή ανατροπή και στο τέλος πήρε ένα αντρίκειο διπλό.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξέσπασαν στα αποδυτήρια! Τους βγήκε όλη η ένταση σε σφοδρούς πανηγυρισμούς. Ο μόνος που δεν πανηγύριζε, ήταν ο Βρύζας, ο οποίος ήταν βουρκωμένος από τη συγκίνηση! Μόνο ο Σαλπιγγίδης πήγε προς τη μεριά του, τον αγκάλιασε και του είπε ότι …"αυτό που ζήσαμε, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε!".


Πηγή sportdog.gr