ΝΤΡΟΠΗ ΦΩΤΟ: Διαφήμισαν την Λέσβο με το σήμα των αναρχικών πάνω στο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Από την Δευτέρα 9/12 είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης απέναντι από το παλιό Λιμεναρχείο ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, το «La Belle de l' Adriatique» σημαίας Βελγίου που πραγματοποιεί κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Το κρουαζιερόπλοιο είναι κενό επιβατών έως ότου ξεκινήσει την κρουαζιέρα από Κωνσταντινούπολη προς Μεσόγειο. 

Το πλοίο δυναμικότητας 220 κλινών και το πλήρωμά του, θα παραμείνουν στο λιμάνι έως τις 17 Δεκεμβρίου και θα φύγουν από το νησί μας με τις χειρότερες εντυπώσεις.

Το μεγάλο αυτό κρουαζιερόπλοιο έχει γίνει θέαμα θαυμασμού από περαστικούς και τουρίστες του νησιού μας που κοσμεί την προκυμαία Μυτιλήνης της τελευταίες ημέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν τους παρακολουθεί κανένας έπιασαν δουλειά με τα σπρέι τους και έβαψαν την πρύμνη του πλοίου με κόκκινο χρώμα σχηματίζοντας το σήμα των αναρχικών.

Είναι μια ωραία διαφήμιση της Λέσβου που πέρασε και στον έξω κόσμο, μπράβο στα παιδάκια που το σκέφτηκαν, του χρόνου οι τουρίστες μας θα ψάχνουν να βρουν τους «αγνώστους» να τους βάψουν και τα δικά τους αυτοκίνητα και πλοία….

Να τονίσουμε ότι η Λέσβος κινδυνεύει με αυτήν την βλακώδη ενέργεια με το να ισχύσει ο κώδικας ISPS.

Ο κώδικας αυτός περιέχει λεπτομερείς απαιτήσεις που αφορούν στην ασφάλεια, για τις κυβερνήσεις, τις λιμενικές αρχές και τις ναυτιλιακές εταιρείες. Σκοπός είναι να επιτρέψει την καλύτερη παρακολούθηση εμπορευματικών ροών, για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και να αντιμετωπισθεί η απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων. Χώρες που αποτυγχάνουν να τηρήσουν του κώδικα ISPS, που τέθηκε σε ισχύ από 1ης Ιουλίου 2004, κινδυνεύουν  να αποκλειστούν από το διεθνές εμπόριο και την κρουαζιέρα.

Τόσο καλά δηλαδή…

Να τονίσουμε επίσης ότι το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι έβαψαν και καταστήματα στην Κομνηνάκη με σπρέι υπέρ του Ρωμανού της αναρχίας κτλ .


 Όλη η Λέσβος λοιπόν βαμμένη και αφημένη στα χέρια των δήθεν αναρχικών τον δήθεν αντιεξουσιαστών ….

Γι΄αυτο το χάλι μας θα γράψει η τοπική ιστοσελίδα που τους υποστηρίζει και τους παρακινεί; Γι΄αυτο το χάλι θα ασχοληθεί κάνεις;