40 Χρόνια Νέας Δημοκρατίας-ΟΝΝΕΔ στη Λέσβο- Με επιτυχία η εκδήλωση παρουσία του Κ. Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λέσβου και της ΟΝΝΕΔ Λέσβου για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ απεύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης και συντοπίτης μας Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Βουλευτής της ΝΔ Βογιατζής Παύλος και η Περιφερειάρχης Β Αιγαίου Χρ Καλογήρου.


Από τη κομματική οργάνωση μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καραγεωργίου Ευστράτιος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγουρόγιανης Παναγιώτης και ο Περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Β Αιγαίου Καρασαρίνης Ανδρέας. Ο κόσμος ξεπέρασε τα 350 άτομα σε μία δύσκολη ημέρα( Παρασκευή με ανοιχτή την αγορά και σε περίοδο που μαζεύεται η ελιά), αλλά και σε δύσκολες εποχές που δυανύει η χώρα και η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Στην είσοδο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση από παλιές φωτογραφίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας (Αρχείο Γόμου Σ, Βογιατζή Π, Καλογήρου Χρ, Αθανασίου Χαρ, Ψαρόπουλος Στ, Παράσχος Βασιλακάκης, Γιαννίκος Παν), ενώ υπήρχε έντονη η παρουσία της ΟΝΝΕΔ με έκθεση και παρουσίαση φωτογραφιών και υλικού από όλα τα χρόνια, καθώς και φωτογραφικό υλικό του Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Β Αιγαίου Ανδρέα Καρασαρίνη.

Στο τέλος υπήρξε βράβευση όλων των βουλευτών που έχουν εκλεγεί με τη ΝΔ, όλων των παλαιών προέδρων ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ από το 1974, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Πολιτευτής της ΝΔ και πρόεδρος του ΕΚΑΒ Παπαγιαννιδης Δημήτριος. Συγκίνηση προξένησε η ευχαριστήρια επιστολή του πρ Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Δημόπουλου , ο οποίος δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Ομολογουμένως ήταν μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση από προσέλευση κόσμου, ενώ από οργανωτικής πλευράς πραγματοποιήθηκε μία καθαρά επαγγελματική δουλειά, χάρις στα παιδιά της ΟΝΝΕΔ, μα κυρίως στον Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Βορείου Αιγαίου, που ήταν και ο συντονιστής της εκδήλωσης.

ΦΩΤΟ: ΟΝΝΕΔ Λέσβου,
Βίντεο: Γιώργος Παπαδόπουλος