Ένα ξεχωριστό Live κάθε Κυριακή στην "Αυλή της Γιασεμής"…live από άλλη εποχή (Μυτιλήνη)-ΦΩΤΟ

Εκλεκτοί μεζέδες και ωραία – live – έντεχνη-κρητική βραδιά, πραγματοποιείτε κάθε Κυριακή στις 21:30 στο καφέ-μεζεδοπωλείο «Αυλή της Γιασεμής», επί της οδού Κομνηνάκη 16, στην Μυτιλήνη. …
Το υπέροχο φαγητό, συνοδεύει ποιοτική «ζωντανή» έντεχνη και κρητική μουσική από το σχήμα της Νότιας Μπάντας των Νικό Δρετακη και Γιώργου Φιολιτακη

Η «Αυλή της Γιασεμής» επιμελείται με φροντίδα το καλό φαγητό, προσφέροντας εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες, σέβεται τους πελάτες της και προσφέρει πάντοτε ποιοτικά πιάτα.

Δοκιμάστε αυθεντικές ελληνικές συνταγές, και συνοδέψτε με κρασί ή Ρακόμελο-Οινόμελο, σε προσιτές τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση, σε έναν χώρο εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά πρότυπα του τόπου μας.

Φωτο foititelia.gr
Ιδανική επιλογή για νυχτερινές εξόδους με φίλους. Καλό σπιτικό φαγητό σε προσιτές τιμές, άφθονο κρασί και φιλόξενο περιβάλλον. Κλασικό στέκι της Μυτιλήνης και όχι μόνο, το μεζεδοπωλείο που θυμίζει κάτι από τα παλιά, συνοδεύει τις γαστρονομικές δημιουργίες του με έντεχνες μουσικές Live κάθε Κυριακή από τις 21:30

Η «Αυλή της Γιασεμής», έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στις εξόδους μας. Ο χώρος αποπνέει ρεμπέτικες εποχές, το προσωπικό σερβίρει καλό ρακόμελλο και γευστικούς μεζέδες και η μουσική είναι μια έκπληξη, αφού τα αναπάντεχα live είναι κανόνας. Είπαμε, επικρατεί το αδιαχώρητο, γι' αυτό κλείστε από τώρα θέση. 

Λίγα Λόγια

Μεζέδες σπιτικά φτιαγμένοι με αγνές πρώτες ύλες
Ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή με έντεχνο, λαϊκό, Κρητικό, ρεπερτόριο αλλά και «ηχηρούς» guests για μοναδικές βραδιές κεφιού
25 μεζέδες που δεν θα βρούμε αλλού στο νησί
Αυθεντική ρεμπέτικη μουσική (ζωντανή και μη)
Οι πιο φθηνές τιμές της αγοράς για όλους
και φυσικά ο μοναδικός χώρος που θυμίζει παραδοσιακή γειτονιά (τη γειτονιά των παιδικών μας χρόνων)

Το Deal:

2 πιάτα μεζέδες επιλογής + 1 κιλό Εκλεκτού Οίνου ΜΟΝΟ 12€
Επιλογή κρασιού ανάμεσα σε λευκό ή κόκκινο


Έδω όταν λένε Live εννοούν συναυλία, εδώ όταν λέμε Live εννοούμε γλέντι και ξεφάντωμα στην «Αυλη της Γιασεμης», το καινούριο στέκι της πόλης που κατάφερε να γίνει πολύ γρήγορα talk of the town, ένα στέκι αφοσιωμένο στη διασκέδαση, τους εκπληκτικούς μεζέδες και την ξεσηκωτική μουσική που κάνει την καρέκλα ένα περιττό αξεσουάρ αφού θες να είσαι συνέχεια όρθιος και να χορεύεις.

Οι μεζέδες του όμως είναι ικανοί να σε κρατήσουν για ώρες καθισμένο να δοκιμάζεις από όλα τα πιάτα τα καλούδια που παρελαύνουν μπροστά σου και κλείνουν μέσα τους ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία του μεζέ με κυριότερο ατού στο βιογραφικό της τις κορυφαίες πρώτες ύλες.

Σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο όπου κυριαρχεί η πέτρα θα απολαύσετε όχι μόνο την πιο καλοφτιαγμένη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας αλλά και την καλύτερη εκδοχή της ελληνικής διασκέδασης. Το νέο στέκι της πόλης αγκαλιάζει όλα τα είδη μουσικής όπως αγκαλιάζει και τους θαμώνες του προσφέροντας βραδιές με έντεχνο, λαϊκό, Κρητικό, ρεπερτόριο αλλά και «ηχηρούς» guests για μοναδικές βραδιές κεφιού.

Από την πρώτη στιγμή που περάσαμε το κατώφλι της «Αυλής της Γιασεμής»αισθανθήκαμε ότι βρισκόμαστε σε άλλη εποχή… Τότε που όλα ήταν χαρούμενα και αθώα!

Παραδοσιακά τραπεζο-καθίσματα και πολλά στοιχεία του παρελθόντος διακοσμούσαν το χώρο: ένα παλιό ποδήλατο, μία ραπτομηχανή της γιαγιάς, μπαλκόνια με ολάνθιστα φυτά, μάς ξύπνησαν αναμνήσεις από δεκαετίες που νομίζαμε ότι έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Μια αυλή γεύσεων, στην Μυτιλήνη, σας παρασύρει σε γευστικές απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν όλες σας τις αισθήσεις.

Η ¨Αυλή της Γιασεμής¨ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, γι' αυτό όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα. Η εγγυημένη ποιότητα του φαγητού, η ευγένεια και το χαμόγελο στο σέρβις καθώς και οι πραγματικά καλές τιμές θα σας φτιάξουν τη διάθεση και πάντα θα θέλετε λίγο περισσότερη γεύση ¨αυλής¨ στο φαγητό σας.

Την Αυλή της Γιασεμής, θα τη βρείτε δίπλα ακριβώς από το κεντρικό περίπτερο της προκυμαίας, στο χώρο της πρώην PUB (και για τους παλιότερους Playhouse of Tea).

Φωτο foititelia.gr
Να τονίσουμε ότι η Αυλή της Γιασεμής έχει πάρει άδεια από την Λέσχη καπνιστών και επιτρέπεται το κάπνισμα στον κλειστό χώρο της όλες τις ώρες.

LIVE έντεχνα-κριτικά: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:30



Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 6944794172


Διεύθυνση: Κομνηνακη 16 Μυτιλήνη, είσοδος και από την Κουντουριωτου στην προκυμαία Μυτιλήνης.