Με επευφημίες αποχώρησαν οι παίχτες του Παναθηναϊκού παρά την ήττα- Επισκέφτηκαν και τον Άγιο Ραφαήλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 40 φίλαθλοι της ΑΕΛΚ αλλά και του Παναθηναϊκού περίμεναν υπομονετικά τους παίχτες και των δυο ομάδων με σκοπό να τους χαιρετίσουν έξω από την είσοδο-έξοδο των ομάδων στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.


Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μάλιστα φώναζαν και συνθήματα υπέρ της ομάδας τους παρά την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καλλονή.

Αυτός που πηρέ το περισσότερο χειροκρότημα ήταν ο αρχηγός Ζεκα, και ο Σαραβακος.

Να τονίσουμε ότι γύρω από το πούλμαν παρέμενε μέχρι να φύγει ισχυρή αστυνομική δύναμη με 2 διμοιρίες τον ΜΑΤ να είναι παραταγμένες μπροστά από τους φιλάθλους.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει αύριο με την πρωινή πτήση για την Πρωτεύουσα

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία της αποστολής του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τη Μονή του Αγίου Ραφαήλ, μετά από πρωτοβουλία του Στράτου Σωπήλη. Την αντιπροσωπεία αποτέλεσαν ο διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης, ο αρχηγός της ομάδας, Στέφανος Κοτσόλης και ο φυσιοθεραπευτής, Βασίλης Οικονομίδης. Οι τρεις επέστρεψαν στο ξενοδοχείο το μεσημέρι έχοντας μαζί τους εικονίσματα, κομποσκοίνια, αγιασμό και λάδι για την υπόλοιπη ομάδα, σε μια συμβολική κίνηση, για να πάει καλά η χρονιά.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΦΩΝΕΑΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΦΕΤΟΣ Η ΚΑΛΛΟΝΗ- ΑΕΛΚ-ΠΑΟ 1-0- 3.500 φίλαθλοι αποθέωσαν την ομάδα της Καλλονής (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το αποκλειστικό μας βίντεο: