Η επόμενη μέρα των καταστροφών στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της Χ.Α στην Μυτιλήνη-7 τραυματίες αστυνομικοί (ΦΩΤΟ)

Η επόμενη μέρα της χθεσινής πορείας έδειξε το μέγεθος των καταστροφών στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της Χ.Α στην Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στην οδό Ικτίνου 2.


Όπως θα δείτε οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές, σπασμένες τζαμαρίες, ξηλωμένα μάρμαρα, παντού υπάρχουν αυγά, βαμμένοι τοίχοι κτλ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κουκουλοφοροι ήταν εξοπλισμένοι με βαριοπουλες στα πρότυπα των κουκουλοφορων των Αθηνών, και όπως δείχνει ο εξοπλισμός τους ήταν έτοιμοι να προκαλέσουν εκτεταμένα επεισόδια.

Οι μπαχαλακηδες δεν ήταν πάνω από 50-60 άτομα, ενώ το αξιοπερίεργο είναι ότι οι διαδηλωτές του πρώτου μπλοκ επικροτούσε τους μπαχαλακηδες όταν έκαναν το ντου στην πολυκατοικία.

Φωτο lesvosnews.net
Σύμφωνα με πληροφορίες τραγικός είναι ο απολογισμός και των τραυματιών αστυνομικών καθώς 7 αστυνομικοί χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ευτυχώς σε ελαφρά κατάσταση. Ο ένας αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ποιο βαριά καθώς έχει σπάσει η κλείδα του.

Να τονίσουμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποια σύλληψη από την αστυνομία, ούτε έχει βγει κάποιο Δ.Τ.

Φθορές προκλήθηκαν επισης και στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και στην Eurobank αλλά ακόμα έσπασαν και ένα κατάστημα στην Ερμού ενώ απείλησαν τον ιδιοκτήτη που έκανε παράπονα..

Όπως αναφέρει το lesvonews.net σε δημοσίευμα του απορία προκαλεί ο χειρισμός της Αστυνομίας στη χθεσινή πορεία. Ενώ η παρακολούθηση της πορείας από τις αστυνομικές δυνάμεις ήταν διακριτική λίγο πριν το τέλος εμφανίστηκαν αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤΤ μέσα από το κτίριο της οδού Ικτίνου οπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και... αυτό ήταν η πρώτη σπίθα για τα επεισόδια. Ακολούθησε η ρίψη ένος δακρυγόνου  προς τους διαδηλωτές και αμέσως η κατάσταση ξέφυγε. Πετροπόλεμος, τραυματισμός αστυνομικού, κυνηγητό στους δρόμους της Καβέτσου και στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης.  Η απορία είναι γιατί η Αστυνομία δεν επέλεξε να αποτρέψει τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στην οδό Ικτίνου. Και τι νόημα έχει οι Αστυνομικές δυνάμεις να κρύβονται και να κάνουν «ντου» .  
Δείτε τις φωτογραφίες της επόμενης ημέρας












 
Φωτο lesvosnews.net

Φωτο lesvosnews.net

Φωτο lesvosnews.net