Άφησαν αφύλαχτη την είσοδο της πολυκατοικίας και τα έσπασαν οι αντεξουσιαστες στην Μυτιλήνη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτήν την φορά η Αστυνομική Δ/νση Λέσβου δεν ήταν καλά οργανωμένη, αφήνοντας ουσιαστικά αφύλακτη την είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία της Χ.Α στην οδό Ικτίνου 2.


Στο σημείο της εισόδου από νωρίς υπήρχε μικρή αστυνομική δύναμη ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ ήταν περίπου 300 μετρά από πίσω τους.

Διμοιρία των ΜΑΤ με κλούβα υπήρχε και στην Πλατεία Κυπριών Πατριωτών κάτω από τα παράθυρα των γραφείων της Χ.Α

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η μικρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία της Χ.Α αιφνιδιάστηκε και μετά από ένα ξαφνικό ντου τον αντεξουσιαστων έφυγαν από το σημείο με αποτέλεσμα να μείνει τελείως αφύλακτη η πολυκατοικία και να σπάσουν οι τζαμαρίες της εισόδου, μάρμαρα από τα σκαλοπάτια ενώ έγιναν και κάποιες μικρό υλικές ζημίες μέσα στην  πολυκατοικία. 

Να τονίσουμε ότι μετά το ντου των αντεξουσιαστων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ο αστυνομικός.

Ευτυχώς άμεσα στο σημείο έφτασε η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν περίπου 200 μέτρα από την είσοδο και κυριολεκτικά παλεύοντας σώμα με σώμα με τους αντεξουσιαστες κατάφεραν και τους απομάκρυναν στον δρόμο της Βοστανη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι αντεξουσιαστες δεν έμειναν μόνο εκεί καθώς προκάλεσαν εκτεταμένες ζημίες σε τράπεζες καθόλα την διαδρομή της πορείας, αλλά ακόμα έσπασαν και ένα κατάστημα στην Ερμού ενώ απείλησαν τον ιδιοκτήτη που έκανε παράπονα.

ΦΩΤΟ: Lesvosnews.net