ΑΙΟΛΙΚΟΣ 4αρων αστέρων στην πρεμιέρα του για την Γ΄Εθνικη στο γεμάτο στάδιο Μυτιλήνης-ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΚΗ 4-1 (ΦΩΤΟ,ΒΙΤΕΟ)

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τον ΑΙΟΛΙΚΟ στην πρεμιέρα του για την FOOTBALL LEAGUE 2


Μπροστά σε περίπου 1500 χιλιάδες φιλάθλους στις κερκίδες του Ταρλά ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ κατάφερε να μπει με το δεξί στην πρεμιέρα του στην football league 2 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.



Ο Αιολικός παίζοντας για πρώτη φορά  σε επίσημο αγώνα στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης πηρέ μία σπουδαία νίκη με σκορ 4-1 κόντρα στην ΑΧΑΙΚΗ, ο οικοδεσπότης Αιολικός «φίλεψε» πλούσιο θέαμα και συγκινητικές στιγμές στους περίπου 1500 φιλάθλους που έσπευσαν να τον δουν από κοντά.

Η ΑΧΑΙΚΗ μπήκε δυνατά στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης και κατάφερε μόλις στο 2΄να ανοίξει το σκορ με τον Φουφούλα μετά από ατυχή έξοδο του Μαππα παγώνοντας τους οπαδούς στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.

Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ μετά το γκολ όχι μόνο έκατσε πίσω και ανοίχτηκε αλλά με ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφερε στο 31΄με τον MVP του αγώνα Μιχαλακη να ισοφαρίσει σε 1-1 και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε η ανατροπή με σκόρερ τον Μπακάλη που έκανε το 2-1 στο 45΄. .

Στο 2ο ημίχρονο ο αγώνας ήταν «ΑΙΟΛΙΚΟΣ»  καθώς ο Γαλας με εξαιρετική ενεργεία στο 49΄πετυχε το 3-1 και έτσι ολοκληρώθηκε η ολική ανατροπή του αγώνα.
Το 2ο ημίχρονο κύλησε με ΑΙΟΛΙΚΟΥΣ ρυθμούς καθώς οι παίχτες έδειξαν ότι σκοπεύουν φέτος να πρωταγωνιστήσουν στην Γ Εθνική. Οι φάσεις στο 2ο  ημίχρονο διαδεχόταν η μια την άλλη, αλλά το γκολ δεν έμπαινε αυτό έγινε με μια ωραία προσπάθεια του Σ Μιχου στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του 2ου ημιχρόνου. Να τονίσουμε ότι ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ έπαιζε με 10 παίχτες από το 75 λογω αποβολής με 2 κίτρινες του Παπαζουδη.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίχτες του ΑΙΟΛΙΚΟΥ να φεύγουν για τα αποδυτήρια με επευφημίες από τους οπαδούς που κατέκλισαν το δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.
Ο Αιολικός έδειξε πολύ καλά στοιχειά στην πρεμιέρα του στην Γ Εθνική και αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα έχουμε εδώ και ομάδα Β Εθνικής.

Ηχηρή ήταν η παρουσία των μελών από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης καθώς και άλλους συνδέσμους, όπου με τα καπνογόνα και τα βαρελότα δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα στο στάδιο Μυτιλήνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιολικός: Μάππας, Μουτζούρης, Παπαζούδης, Λένγκα, Μαγγανάς, Μπακάλης, Μίχος, Τόρρες (Γ. Σαμπάνης), Σεραφίγγος (69΄ Ζαγοριανός), Γάλας, Μιχαλάκης (75΄ Πασσαλίδης)

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Νικολόπουλος (56΄ Κόλιας), Νιάρος (46΄Σουράνης), Πετρόπουλος, Φούφουλας, Μπακίρης, Καζαντζής (70΄ Φραγκούλιας), Κωστής, Μπαρδανιώτης, Μικελάτος, Σαμίκος

Αξίζει να τονίσουμε και τα ευτράπελα του Δημοτικού σταδίου Μυτιλήνης τα όποια γίνονται για δεύτερη φορά σε αγώνα του Αιολικού που μάλλον ευθύνεται η διοίκηση του σταδίου, καθώς τα περισσότερα μπουθ  ήταν κλειδωμένα, μόνο ένα ήταν ανοιχτό και όχι αυτά που είναι για τις τηλεοπτικές κάμερες έτσι η κάμερα της TVM και η δική μας αναγκάστηκε να καταγράψει τον αγώνα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, μετά όμως από παρατηρήσεις του κάμεραμαν της TVM το μπουθ τον καμερών άνοιξε με σκοπό να πραγματοποιηθεί από εκεί η κάλυψη, επίσης κλειδωμένα ήταν τα καινούρια αποδυτήρια του σταδίου Μυτιλήνης και οι παίχτες αναγκάστηκαν να αλλάξουν στα παλιά αποδυτήρια δίπλα στην δεξιά κερκίδα, και μετά να ακολουθήσουν την διαδικασία, όπου βγήκαν από τα καινούρια αποδυτήρια για την παρουσίαση. Το άλλο που αξίζει να σημειώσουμε ήταν ότι το στάδιο Μυτιλήνης δεν είχε internet καθώς ήταν κλειδωμένος ο χώρος που είναι τα ασύρματα router και οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να κάνουν την δουλειά τους. 



Παρόν το lesvosgoal.gr με το lesvospost.com

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης βρίσκονταν ο Δ/ντης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος αλλά και ένας ειδικός συνεργάτης του lesvospost.com και του lesvosgoal.gr όπου και σας μετέφεραν από τις 17:50 αποκλειστικά την ώρα του αγώνα όλο το ρεπορτάζ με ΦΩΤΟ  από την παρθενική συμμετοχή του ΑΙΟΛΙΚΟΥ στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης

To live λεπτό προς λεπτό πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του νέου αθλητικού site της Λέσβου που βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου σε δοκιμαστική έκδοση το LesvosGoal.gr…!!!!!!

ΔΕΙΤΕ σε λίγο αποκλειστικά φάσεις και γκολ από τον αγώνα το lesvosgoal.gr καθώς και τις δηλώσεις των τεχνικών του Αιολικού και της ΑΧΑΙΚΗΣ. Αποκλειστικά μόνο στο www.lesvosgoal.gr και το www.lesvospost.com

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
93' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ. Μίχος ο σκόρερ
75' Αλλαγή - ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αποχωρεί ο Μιχαλάκης και στη θέση του μπαίνει ο Πασαλίδης.
70' Αλλαγή - ΑΧΑΪΚΗ: Αποχωρεί ο Καζαντζής και στη θέση του μπαίνει ο Φραγκούλιας.
65' Αλλαγή για τον Αιολικό. Σαμπάνης αντί Τόρες.
63' ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ. Την βλέπει ο Παπαζούδης
57' Αλλαγή για την Αχαϊκή. Κόλλιας στη θέση του Νικολόπουλου.
49' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ. Σκόρερ ο Γάλας.
46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο. Αλλαγή για την Αχαϊκή. Στη θέση του Νιάρου μπαίνει ο Σουρανής.
Τέλος α' ημιχρόνου. Η Αχαϊκή δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-1, αφού δέχθηκε στο τέλος του β' ημιχρόνου το δεύτερο γκολ και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.
45' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ 2-1. Σκόρερ ο Μπακάλης. Ο Γάλας εκτέλεσε φάουλ που ανάγκασε τον Δρακόπουλο σε δύσκολη απόκορουση και στην επαναφορά ο Σεραφίγγος πάσαρε ιδανικά στον Μπακάλη που πλάσαρε εξ επαφής για την ολική ανατροπή.
44' Κίτρινη κάρτα ο Σαμίκος
39' Κίτρινη κάρτα ο Μπακάλης
38' Εχει πάρει για τα καλά πλέον ο Αιολικός τα ηνία του αγώνα που πιέζει για το 2-1
35' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιολικό. Ο Μιχαλάκης με μια εξαιρετική ενέργεια διέσχισε το μισό γήπεδο και βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά στην προσπάθεια να τον περάσει, έχασε το κοντρόλ.
31' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ. Με σκόρερ τον Μιχαλάκη. Ο Ντιέγκο Τόρες μπήκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε τον Δρακόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά, όμως ο Μιχαλάκης που καραδοκούσε έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο βάθος της εστίας της Αχαϊκής.
25' Κίτρινη κάρτα στον Νικολόπουλο. Εχει παγώσει πάντως η κερκίδα που βλέπει την Αχαϊκή να είναι καλύτερη από τον Αιολικό.
20' Πολλά τα λάθη στην άμυνα του Αιολικού που δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες της Αχαϊκής να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ μπροστά από την εστία του Μάππα
16' Ο Μικελάτος δέχεται την κίτρινη κάρτα.
10’ Πιέζει πολύ ο Αιολικός για την ισοφάριση
2’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ 0-1. Μόλις στο 2' με τον Φούφουλα. Είδε έξω από την εστία του τον Μάππα και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ πάγωσε το γήπεδο.
1o ημίχρονο

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς από την Αθήνα. Βοηθοί του θα είναι οι Λεοντακιανάκος, Γιαννοπουλος της ίδιας Ενωσης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- Γ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ


(2η αγωνιστική)

Αιολικός – Αχαϊκή 4-1
Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός αναβλήθηκε
Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας 3-3
Δόξα Μανολάδας – ΠΑΟ Λουτρακίου 0-0
Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα 1-2
Αστέρας Μαγούλας – Παναρκαδικός 1-1
Κύμη – Παναργειακός 1-1
Ρεπό: Μανδραϊκός

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3η Αγωνιστική

Αχαϊκή – Πανελευσινιακός
Μανδραϊκός – Αιολικός
ΠΑΟ Βάρδας – Ερμής Κιβερίου
Καλαμάτα – Ζακυνθιακός
Παναρκαδικός – Δόξα Μανολάδας
Παναργεικός – Βύζας Μεγάρων
Αστέρας Μαγούλας – Κύμη
Ρεπό: ΠΑΟ Λουτρακίου


ΔΕΙΤΕ σε λίγο αποκλειστικά φάσεις και γκολ από τον αγώνα καθώς και τις δηλώσεις των τεχνικών του Αιολικού και της ΑΧΑΙΚΗΣ. Αποκλειστικά μόνο στο www.lesvosgoal.gr και το www.lesvospost.com