ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο με 31χρονο στην Καλλονή- Και σοβαροί τραυματισμοί νεαρών σε κόντρα μεταξύ τους (ΦΩΤΟ)

Το νήμα της ζωής κόπηκε για έναν 31χρονο με αρχικά Ν.Τ το απόγευμα της Κυριακής στην 2ο χλμ επαρχιακής οδού Καλλονής-Μυτιλήνης στο ύψος της διασταύρωσης της Αχλαδερής, έξω από βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή


Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στην Λέσβο.

Συγκεκριμένα λίγο έξω από την Καλλονή 2 αυτοκίνητα έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα που σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικων έκαναν κόντρα μεταξύ τους με αποτέλεσμα το  αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος Ν.Τ να ξεφύγει από την πορεία του και να ανατραπεί στο οδόστρωμα, που είχε ως συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του... 31χρονου οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος Ν.Τ καταγόταν από την Γέρα.

Ο θάνατος του 31χρονου ήταν ακαριαίος καθώς υπήρξε ακρωτηριασμός σε ζωτικής σημασίας όργανο του και συγκεκριμένα στο κρανίο του άτυχου νεαρού.

Αναλυτικές πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ένας νεκρός ετών 31 ο Ν.Τ, ένας νεαρός τραυματίστηκε και έφυγε εκτάκτως στην Αθήνα, και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ακόμα ένας επιβαίνοντας ο όποιος αγνοείτε άλλα και ακόμα 2 ελαφρά τραυματίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε  με νέα ανάρτηση.


UPDATE 23:20:

Όπως αναφέρουν συνεργάτες μας από το kalloninews.gr αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο kalloninews.gr, ότι και τα δυο αμάξια ήταν αγωνιστικά και ίσως να είχαν και νίτρο το οποίο να χρησιμοποιούσαν στη κόντρα, γι αυτό και τυλίχθηκαν στις φλόγες, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι επίσημο απο την αστυνομία, καθώς όλα ερευνώνται, καθώς υπάρχουν περιπλοκότητες στην υπόθεση.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ
Μάλιστα μετά το τρακάρισμα, επιβαίνοντες των αυτοκινήτων ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει, χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτό μπορεί να προέρχεται απο προηγούμενα που είχαν(απο τα οποία προήλθε η κόντρα), ή απο το γεγονός του τρακαρίσματος και του σοκ στο οποίο βρίσκονταν.



Το μήνυμα της Λέσχης Αυτοκινήτου Μυτιλήνης

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τον Show event στο λιμάνι της Μυτιλήνης και πριν προλάβουμε να ανεβάσουμε το φωτογραφικό υλικό του αγώνα....

....δυστυχώς και με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σας ενημερώσω με ένα θανατηφόρο τροχαίο σε έναν πολύ καλό φίλο της λέσχης 31 χρονών από την Γέρα που δυστυχώς έφυγε τόσο άδικα από την ζωή!!!

Εμείς σαν Λ.Α.Μ θα δώσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του , ένα μεγάλο κουράγιο και ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα!!


Αυτά είναι μαθήματα ζωής που δυστυχώς χάνονται τόσο άδικα ανθρώπινες ζωές!!
Πολλά μέλη μας όπως και ο Λ.Α.Μ θα παραβρεθούν για να πουν το τελευταίο αντίο !!!