Το «1ο πάρτι του LesvosPost.com» είναι γεγονός….!!!! ΔΩΡΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ-ΟΥΖΟ

Μετράμε αντίστροφα πλέον για το πρώτο καλοκαιρινό πάρτι του «LesvosPost.com» το πρώτο πάρτι που διοργανώνει στην Λέσβο τοπικό ενημερωτικό Μ.Μ.Ε….


Όλα κανονίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ… Ημν/α- Ώρα- Τοποθεσία- Δώρα- Χορηγοί

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το «1ο ΠΑΡΤΙ LesvosPost.com» που θα γίνει στο γνωστό Café Bar «GARAGE» στην προκυμαία Μυτιλήνης…. Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 με ώρα έναρξης 22:30…..  

Μεγάλοι χορηγοί του πάρτι είναι η Start From Zero Productions και το Ούζο Πλωμαρίου-Ισιδώρου Αρβανίτου

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μια μοναδική «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» βραδιά με πολύ ΟΥΖΟ… που γίνεται για πρώτη φορά από τοπικό ενημερωτικό Μ.Μ.Ε της Λέσβου…

ΕΛΑΤΕ να το γιορτάσουμε μαζί….. Γιατί το LesvosPost.com ανήκει στους ΠΟΛΙΤΕΣ…..

Το LesvosPost.com έκλεισε αισίως ένα χρόνο λειτουργίας στις 15-07-13 (δείτε εδώ περισσότερα) και το γιορτάζει μαζί σας!

Οραματιστήκαμε τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην Λέσβο που θα ανήκει σε εσάς στους πολίτες με έδρα τη Μυτιλήνη, όπου θα παρουσιάζει με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα την Λεσβιακή, ψυχαγωγική, κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα.. και το πετύχαμε καθώς μέσα σε ένα χρόνο μας αγαπήσατε, μας διαβάσατε, μας φωνάξατε, μας κάνατε να νιώσουμε δυνατοί, για την δύσκολη συνέχεια της ενημέρωσης…. Όλα αυτά μας κάνουν να συνεχίζουμε, μας κάνουν να θέλουμε να σας γνωρίσουμε, να πείτε τα παράπονα, την γνώμη σας, για να γίνει το LesvosPost.com η ΦΩΝΗ σας προς τους τοπικούς και μη άρχοντες…

Η αφίσα
Καταφέραμε και μαζέψαμε σε χρόνο ρεκόρ (μέσα σε μια μέρα) 12 υπέροχα δώρα, που παρά την κρίση που μαστίζει την χώρα μας οι χορηγοί μας, χωρίς να το σκεφτούν καν μας έλεγαν ΝΑΙ… Προσπαθήσαμε και πιστεύω καταφέραμε και επιλέξαμε καταστήματα της τοπικής αγοράς και όχι ΜΕΓΑΛΑ καταστήματα η πολυεθνικές εταιρείες..Μέλημα μας είναι να τονώσουμε την τοπική αγορά που αργοπεθαίνει… Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλες δραστηριότητες πάνω σε αυτό, κάθε πρόταση είναι δεκτή..

ΟΛΟΙ λοιπόν μαζί με εμάς ελάτε να γίνουμε ΕΝΑ να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να πιούμε, και να ξεχαστούμε έστω για λίγες ώρες από τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την κάθε Ελληνική οικογένεια.. Φυσικά μόνο με Ελληνικά τραγούδια που θα επιλέξει ο καταπληκτικός DJ MANOLO του GARAGE.


ΕΙΣΤΑΙ όλοι καλεσμένοι Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι… ΟΛΟΙ….

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος GARAGE πρόσφεραν ΜΟΝΟ για το πάρτι τις καλύτερες τιμές σε ποτά και σφηνάκια.. Το ποτό θα διατίθενται στα 5€ και τα σφηνάκια στο 1€.

Στην είσοδο από τις 22:00 θα διατίθενται στους θαμώνες του GARAGE ειδικοί λαχνοί ΔΩΡΕΑΝ για να συμμετάσχουν όλοι στην μεγάλη κλήρωση των 11 δώρων που θα γίνει στις 00:00 π.μ στο Café Bar Garage

Αξίζει να αναφερθούμε και στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ χορηγούς του πάρτι μας που είναι η εταιρεία διοργάνωσης Start From ZeroProductions όπου φέτος το καλοκαίρι έφερε τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας όπως ( Ε. Ζουγανέλη, Γ. Κότσιρα-Στάθη Δρογώση, Γ. Χαρουλη, Μ. Ασλανίδου και το συγκρότημα MOTHE JAZZ TRIO) σε όλες αυτές τις συναυλίες χορηγός επικοινωνίας ήταν και είναι το LesvosPost.com. Και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου που από το 1894, με τη χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα, περιέχει: μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, γλυκάνισο Λισβορίου, μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, αστεροειδές, κανέλα, μοσχοκάρυδο, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, διάφορα άλλα βότανα της Λεσβιακής γης και αλάτι από τις αλυκές Καλλονής Λέσβου.Έτσι, με την ιδιαίτερη διαδικασία παραγωγής και την περίφημη συνταγή του Ισίδωρου Αρβανίτη, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου από 100% απόσταξη, ξεχωρίζει με την παραδοσιακή γεύση του και το μοναδικό άρωμα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη Αλεξίου με την Α-DESIGN για τον σχεδιασμό των αφισών, προσκλήσεων και του facebook cover. 

Επίσης εννοείται ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας www.foititelia.gr ,www.plomarinews.gr,www.lesvoscalendar.grmytiliniadialektos.gr και τον POP FM για την δωρεάν παραγωγή και μετάδοση του spot , όπως και την Μαρία Λημναίου (Ραδιοφωνική παραγωγός) για την εκφώνηση αυτού (Το spot της επόμενες ημέρες θα είναι στον αέρα του POP FM στους 98,6 FM)

Φυσικά δεν ξεχνάμε και το ζαχαροπλαστείο Πανταζή για την παρασκευή της τούρτας έκπληξης που θα δείτε στις 11/8 το βράδυ (23:50). Επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς- δωροθέτες μας για τα δώρα που μας έδωσαν.. Όλοι οι προαναφερόμενοι βρίσκονται στο τέλος της δημοσίευσης με τα λογότυπα. (πατήστε πάνω τους για να μεταφερθείτε στις σελίδες τους.)

Φυσικά το πάρτι θα μεταδίδεται και Live-ζωντανά από το www.lesvospost.com και το www.plomarinews.gr από τις 22:00


Κατάστημα








Μέγα χορηγοί















Χορηγοί- Δωροθέτες







































Χορηγοί επικοινωνίας











Κατασκευή αφίσας, προσκλήσεων κτλ