Καλοκαίρι 2013 στην Λέσβο από την «Start from zero productions»

Τα πράγματα που έχουν διάρκεια ξεκινούν από το μηδέν. Γι αυτό η «Start from zero productions» αυτό το καλοκαίρι θέλει το ταξίδι μας στη μουσική να κρατήσει πολύ….



M.O.T.H.E  JAZZ  Trio

Ξεφεύγοντας από κάθε είδους στερεότυπο και  αντανακλώντας πινελιές με καταβολές από τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή jazz  και την Αμερικάνικη modal, RnB, και rock παγκόσμια σκηνή η μπάντα των MOTHE TRIO JAZZ θα ταξιδέψει το κοινό της πόλης την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 21.30 το βράδυ στο Κάστρο Μυτιλήνης με φόντο νότες και αυτοσχεδιασμούς από καρδιάς…




ΚΟΤΣΙΡΑΣ –ΔΡΟΓΩΣΗΣ

Ανοίγοντας φέτος το «Μουσικό κουτί» του συναισθήματα και απόκοσμες μουσικές παγίωσαν την ανάγκη να τον αγκαλιάσουμε ζωντανά. Ο Γιάννης Κότσιρας φύλακας άγγελος των πιο απόκρυφων πτυχών της ψυχής μας με συνοδοιπόρο την αέρινη επί σκηνής φυσιογνωμία του Στάθη Δρογώση συναντούν το κοινό τους στη Μυτιλήνη την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 21.30 το βράδυ στο Θέατρο Κάστρου.



ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Τρίτη 6 Αυγούστου 21.30 το βράδυ και η Ελεονώρα Ζουγανέλη κάνει στάση με δυναμική και σταθερά βήματα στο Κάστρο Μυτιλήνης. «Μετακόμιση Τώρα Live Tour» με φόντο τις κρυστάλλινες ερμηνείες και τον καθαρό ήχο ψυχής που η Ελεονώρα έχει μάθει να μοιράζεται με τους φίλους της. Η διάθεση για καλή μουσική μετακόμισε ήδη στο ρετιρέ…




ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Χαμηλών τόνων στη ζωή, προσωπικότητα μεγατόνων στη σκηνή. Για πολλούς ο Γιάννης Χαρούλης αποτελεί ερμηνευτική μετενσάρκωση του Νίκου Ξυλούρη. Με γνώμονα τις βροντερές νότες της κρητικής μουσικής ακολυθώντας τη δική του αέναη διάθεση για πειραματισμούς και εναλλαγές ήχων ο Χαρούλης μετά τη φετινή συνάντηση του δισκογραφικά με τον πάντα ανατρεπτικό Θανάση Παπακωνσταντίνου έρχεται το βράδυ της 12ης Αυγούστου σαν αερικό στον επιβλητικό χώρο του Κάστρου Μυτιλήνης.

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
    
Μπορεί να δηλώνει ότι "δεν έχει διεύθυνση" ωστόσο η ελληνική δισκογραφία δεν θα μπορούσε να αφήσει άστεγη μία τέτοια ερμηνεύτρια. Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου η οποία διαλέγει ως συνοδοιπόρους της σε ένα πολύμορφο μουσικό ταξίδι όλους τους Λέσβιους. Ροκ διασκευές, ισπανικές νότες αλλά και λαϊκά άσματα αποτελούν το εισιτήριο για την απόδραση της ψυχής μας τη βραδιά της 16 Αυγούστου στο χώρο του Makara Club στην Καλλονή.


Οι παραπάνω εκδηλώσεις στο Facebook (δηλώστε συμμετοχή)