Αποκλειστικό: ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ Η ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ;-Πως δρουν οι διαρρήκτες;

Πλέον το θέμα με τους διαρρηκτές της Λέσβου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις..
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε καταγράψει (Δείτε Εδώ)
Μια ομάδα  διαρρηκτών που αποτελείται από μια γυναίκα έως 50ετων και άλλους 3 πιθανών δράστες οι οποίοι έχουν ρημάξει σχεδόν όλα τα χωριά της Λέσβου, εισβάλλοντας κυρίως σε σπίτια ηλικιωμένων αλλά και ανθρώπων που έχουν φύγει για τις διακοπές τους..

Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες σήμερα στις 05:00 το πρωί είχαμε άλλο ένα κρούσμα κλοπής. Άγνωστοι εισέβαλλαν σε οικία στην έξοδο από το χωριό Κεραμειά Λέσβου αφαιρώντας χρυσαφικά αλλά και  χρηματικό ποσό, οι πληροφορίες μας έρχονται από τα Κεραμειά και από κατοίκους της περιοχής, ενώ ακόμα δεν έχει εκδώσει δελτίο τύπου η αστυνομία.

Όπως είπαμε και παραπάνω πλέον πρόκειται για οργανωμένη ομάδα ληστών πιθανών ημεδαπούς ,που την μια μέρα στέλνουν την γυναίκα «αράχνη» να προσποιείται ότι είναι από κάποια δημόσια υπηρεσία και να αφαιρει από τους ανήμπορους να αντιδράσουν ηλικιωμένους μεγάλα ποσά και την άλλη ημέρα δρουν πιθανών 2 η 3 άτομα όπου εισβάλουν σε σπίτια που λείπουν οι ιδιοκτήτες τους, κλέβοντας μεγάλης άξιας αντικείμενα αλλά και χρηματικά ποσά.

Πλέον το θέμα με τις κλοπές στην Λέσβο είναι ανεξέλεγκτο ενώ η αστυνομία έχει οργώσει όλες τις περιοχές που πιθανών να κατοικούν εκεί οι δράστες χωρίς όμως αποτέλεσμα.. Οι έρευνες συνεχίζονται και με μπλόκα στους δρόμους της Λέσβου αλλά και με εφόδους σε γνωστά στέκια των εγκληματιών…