ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε


Εξαπατά ηλικιωμένους και τους αποσπά χρήματα - Κάθε μέρα και ένα θύμα για την απατεώνισσα της Λέσβου!


Από την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

«Λυτούς και δεμένους» έχουν βάλει  οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης για να εντοπίσουν την άγνωστη απατεώνισσα που εξαπατά ηλικιωμένους στους οποίους παρουσιάζεται κάθε φορά με διαφορετική ιδιότητα! Η γυναίκα «αράχνη» χτύπησε για τρίτη φορά μέσα σε ισάριθμες ημέρες στο νησί!

Κάθε  μέρα, η άγνωστη δράστιδα αλλάζει περιοχή ώστε να δυσκολεύει τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Το τελευταίο της θύμα ήταν μια 80χρονη γυναίκα την οποία επισκέφθηκε στο σπίτι της στα Λουτρά της Λέσβου παριστάνοντας την υπάλληλο… ορφανοτροφείου το οποίο δήθεν ζητούσε οικονομική ενίσχυση για να αφήσει τα ορφανά στο δρόμο! Η ηλικιωμένη πείστηκε και με μεγαλοθυμία της έδωσε 65 ευρώ, τα οποία η απατεώνισσα πήρε και εξαφανίστηκε.

Τις προηγούμενες  δυο ημέρες, η ίδια γυναίκα  –όπως προκύπτει από τις περιγραφές- είχε εξαπατήσει μια 85χρονη  στο Ίππειος στην οποία συστήθηκε ως υπάλληλος του Ο.Γ.Α. και της πήρε 500 ευρώ για να τακτοποιήσει τάχα κάποιες εκκρεμότητες που θα ανέβαζαν το ύψος της σύνταξής της. Το επόμενο θύμα ήταν μια 87χρονη στον Αφάλωνα, που πείστηκε ότι όφειλε χρήματα στο δήμο και έδωσε 2.100 ευρώ στην υποτιθέμενη «δημοτική υπάλληλο».

Εν τω μεταξύ το πρωί του Σαββάτου, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, κλοπή σε οικία 38χρονου ημεδαπού στην Παναγιούδα της Λέσβου. Διαβάστε σχετικά από το lesvospost.com εδώ

*** Ένα ζευγάρι  απατεώνων έδρασε και στη Λάρισα όπου πλησίασαν μια 83χρονη και ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είναι ασφαλιστής του γαμπρού της, ο οποίος δήθεν του όφειλε χρήματα. Την έπεισαν να τους δώσει 300 ευρώ και έφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.