Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν τη Λέσβο – Φούσκωσε επικίνδυνα ο ποταμός στη Σκάλα Ερεσού

Ισχυρές βροχοπτώσεις σε περιοχές του νησιού – Έντονη βροχή και στον Μόλυβο, με τους πολίτες να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Λέσβο, με τις βροχοπτώσεις να είναι ισχυρές σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Στη Σκάλα Ερεσού, η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει επικίνδυνα εξαιτίας της βροχόπτωσης, προκαλώντας ανησυχία για την εξέλιξη της κατάστασης. Την ίδια ώρα, στον Μόλυβο η βροχή είναι επίσης έντονη, ενώ η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η κατάσταση απαιτεί αυξημένη προσοχή από τους οδηγούς και τους κατοίκους, ιδιαίτερα σε περιοχές κοντά σε ποτάμια και ρέματα, όπου η στάθμη του νερού μπορεί να μεταβληθεί γρήγορα. Συνιστάται να αποφεύγεται η διέλευση από πλημμυρισμένους δρόμους και σημεία με ορμητικά νερά.

Οι πολίτες καλούνται να παρακολουθούν τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε σημεία όπου τα φαινόμενα είναι έντονα.

Στείλτε μας φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή σας

Το LesvosPost καλεί τους αναγνώστες του από κάθε γωνιά της Λέσβου να στείλουν φωτογραφίες και βίντεο από την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πού βρέχει αυτή την ώρα; Πόσο έντονα είναι τα φαινόμενα στην περιοχή σας; Έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στους δρόμους ή έχουν φουσκώσει ποτάμια και ρέματα;

Στείλτε μας το υλικό σας στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή μας ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του LesvosPost, συμβάλλοντας στην καταγραφή της κατάστασης σε ολόκληρο το νησί.

Το LesvosPost παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα σας ενημερώνει για νεότερες πληροφορίες.