Χριστόφας: «Με πίστη και ενότητα χτίζουμε το αύριο»
Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, τονίζοντας τον διπλό της χαρακτήρα, καθώς συμπίπτει με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Όπως σημείωσε, πρόκειται για ημέρα τιμής και μνήμης για τον αγώνα των προγόνων μας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και αυτοδιάθεση, επισημαίνοντας ότι η επιτυχία της Ελληνικής Επανάστασης δεν στηρίχθηκε μόνο στη δύναμη των όπλων, αλλά κυρίως στην πίστη σε ένα κοινό όραμα.
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι το μήνυμα της Επανάστασης παραμένει διαχρονικά επίκαιρο, τονίζοντας πως οι μεγάλες νίκες έρχονται μέσα από τη συνεννόηση, τον σχεδιασμό και την εμπιστοσύνη μεταξύ των πολιτών.
Κλείνοντας, κάλεσε όλους να κρατήσουν ζωντανό το παράδειγμα των ηρώων του 1821 και να συνεχίσουν ενωμένοι την προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τις επόμενες γενιές, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ