Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής παιδικών χαρών σε Αλυφαντά και Σκάλα Λουτρών

Επίσκεψη στο έργο ανακατασκευής της παιδικής χαράς στα Αλυφαντά, που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας, Στρατή Σπανού και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, όπως και στην Σκάλα Λουτρών, μαζί με τον Πρόεδρο των Λουτρών, Βασίλη Μαμώλη, όπου ξεκίνησαν αντίστοιχες εργασίες.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών ώστε να παραδοθούν ασφαλείς και λειτουργικές, με νέα παιχνίδια, δάπεδα ασφαλείας και επαρκή φωτισμό. Με την ολοκλήρωση των εργασιών όλες οι παιδικές χαρές θα φέρουν σήμα ποιότητας επί του εξοπλισμού και πιστοποίηση των χώρων ως προς την ασφάλεια και την καταλληλότητα λειτουργίας από διαπιστευμένο φορέα.

   Σκάλα Λουτρών

Στο ίδιο έργο περιλαμβάνεται και η παιδική χαρά στους Ταξιάρχες (Καγιάνι), όπου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες το επόμενο διάστημα, με συνολικό προϋπολογισμό 260.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο» και από ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης.