Gkazmaholics MJT On The Road: Κυριακάτικη Βόλτα στον Μανταμάδο & Λεπετύμνο!
Η ομάδα Gkazmaholics MJT επιστρέφει δυναμικά με μια ακόμη Κυριακάτικη εκδρομή γεμάτη βόλτα, παρέα και μηχανοκίνητη διάθεση!
Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, βάζουμε μπρος τις μηχανές και τα αυτοκίνητά μας και ξεκινάμε μια όμορφη διαδρομή στα βόρεια του νησιού.
Πρόγραμμα της ημέρας
- Σημείο συνάντησης: ΙΚΑ (από τη μεριά της αγοράς)
- Ώρα συγκέντρωσης: 11:30 π.μ.
- Αναχώρηση: 12:00 ακριβώς, με προορισμό τον Μανταμάδο.
Εκεί θα ανάψουμε το κεράκι μας, θα απολαύσουμε τον καφέ μας και θα χαλαρώσουμε παρέα σε φιλικό κλίμα.
Στις 14:00 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Λεπετύμνο, όπου θα γίνει στάση για φαγητό και ξεκούραση.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν την παρουσία τους με προσωπικό μήνυμα σε έναν από τους διαχειριστές της ομάδας, ώστε να οργανωθεί καλύτερα η έξοδος και το τραπέζι.
Η επιστροφή θα γίνει μέσω Μολύβου – Πέτρας – Καλλονής, ολοκληρώνοντας έτσι μια υπέροχη κυκλική διαδρομή μέσα από τα πιο όμορφα τοπία της Λέσβου.
Οι Gkazmaholics MJT συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι οι βόλτες δεν είναι απλώς μια διαδρομή, αλλά μια εμπειρία συντροφικότητας, χαράς και αγάπης για τη μηχανοκίνηση.
Φορέστε κράνος, Βάλτε ζώνες, ελέγξτε το όχημά σας, και ελάτε να ζήσουμε άλλη μια αξέχαστη Κυριακή όλοι μαζί!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ