Αντικατάσταση παλαιών αδειών ταχυπλόων σκαφών έως 31 Δεκεμβρίου 2026 – Ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ενημερώνει τους πολίτες ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η Αριθ. Πρωτ: 2131.5/69747/2025/30-09-2025 (ΑΔΑ: 9Δ6Ν4653ΠΩ-ΘΒΛ) Απόφαση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, σύμφωνα με την οποία οι κάτοχοι παλαιού τύπου αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους οφείλουν να τις αντικαταστήσουν με άδειες νέου τύπου έως την 31η Δεκεμβρίου 2026.

Η αντικατάσταση αφορά όλους όσοι διαθέτουν άδειες σε έντυπο παλαιάς μορφής, ώστε να εναρμονιστούν με τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας και τα σύγχρονα πρότυπα του Λιμενικού Σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης στο τηλέφωνο 22510 40827, καθώς και στα Λιμενικά Τμήματα και Σταθμούς της περιοχής τους.