Πανήγυρη Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Λισβορίου



Ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου στο Λισβόρι θα πανηγυρίσει την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025, επί τη εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου.


Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 28 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό.


Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής, Παρασκευή 29 Αυγούστου, θα τελεστούν ο πανηγυρικός Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Μετά τη Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί μεγαλοπρεπής λιτάνευση της εικόνας του Τιμίου Προδρόμου, καθώς και τεμαχίου Τιμίου Λειψάνου που φυλάσσεται στον Ναό, με όλες τις δέουσες τιμές.


Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την ευλογία και τη διανομή της παραδοσιακής ρεβυθάδας στους πιστούς.


Η ενορία προσκαλεί όλους τους κατοίκους και επισκέπτες να συμμετάσχουν στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της πανηγύρεως.