Τραγωδία στο Λιμάνι της Μυτιλήνης: Άνδρας Έπεσε με Αγροτικό στη Θάλασσα – Εντοπίστηκε Νεκρός


Τραγικό τέλος είχε το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Μαΐου 2025, στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Ένα αγροτικό αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα στο σημείο όπου δένουν τα πλοία της ακτοπλοΐας με προορισμό τον Πειραιά.

Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι στο όχημα επέβαινε γυναίκα, ωστόσο στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε πως ο οδηγός ήταν άνδρας. Αμέσως μετά το συμβάν, κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, ενώ δύο λιμενικοί επιχείρησαν να φτάσουν στο βυθισμένο όχημα, χωρίς αποτέλεσμα, λόγω του μεγάλου βάθους και της μηδενικής ορατότητας.

Λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ, δύτης που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάφερε να εντοπίσει το αγροτικό και να ανασύρει τη σορό του άτυχου άνδρα. Η είδηση βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.


Φωτο : Τα Νεα της Λεσβου