Νεες εκδόσεις για την Τουριστική προβολή της Λέσβου


Ολοκληρώθηκαν δύο νέες εκδόσεις για την τουριστική προβολή της Λέσβου από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Όλες οι εκδόσεις διανέμονται σε κάθε επισκέπτη της Λέσβου από τα μέλη του δικτύου, που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του LESVOS THE OTHER AEGEAN και από συγκεκριμένα σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος του νησιού.

Παράλληλα, ένα μέρος των εκδόσεων διατίθενται στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και στον Δήμο Δυτικής Λέσβου για δικές τους προωθητικές ενέργειες. Οι εκδόσεις αποτελούν απαραίτητο μέσω ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Λέσβου και παράλληλα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του προορισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εκδόσεις για το:

Ελληνο-Αγγλικό FREE PRESS 2024, το οποίο αποτελεί τον πλέον ολοκληρωμένο τουριστικό οδηγό της Λέσβου, ο οποίος παρέχει εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία για αξιοθέατα, σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, πληροφορίες έκτακτης ανάγκης (π.χ. αστυνομία, νοσοκομεία κτλ.) αλλά και όλα τα πολιτιστικά ή αθλητικά δρώμενα που οργανώνει ή υποστηρίζει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, μέσω των QR codes, που μπορεί κανείς εύκολα να αντλήσει πληροφορίες, όπου κι αν βρίσκεται.

 

FREE PRESS στην τούρκικη γλώσσα, όπου με γνώμονα την προσέλευση όλο και περισσότερων επισκεπτών από την Τουρκία, ο Φορέας εκδίδει ένα νέο FREE PRESS. Το νέο φυλλάδιο διανέμεται σε Τούρκους επισκέπτες μέσω του δικτύου του Φορέα, καθώς και στην Πύλη Εισόδου στο λιμάνι της Πέτρας.

 

Οι νέες εκδόσεις εκτός από τη διανομή τους, που γίνεται σε όλη τη Λέσβο, σε επιχειρήσεις μέλη του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, αλλά και σε σημεία ενδιαφέροντος του νησιού, είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του δικτύου στο παρακάτω link:

 

Ελληνοαγγλικό: https://www.theotheraegean.com/2024/07/lesvos-the-other-aegean-free-press-en-gr-2024/

Τουρκικό: https://www.theotheraegean.com/2024/07/lesvos-the-other-aegean-free-press-tr-2024/

 

Η διάθεση των καλοκαιρινών φυλλαδίων FREE PRESS 2024, στην ευρύτερη περιοχή Μολύβου – Πέτρας,  γίνεται από το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών στον Μόλυβο και από τα μέλη του Δικτύου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου της περιοχής.