Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μυτιλήνης για το Α εξάμηνο του 2024Με αφορμή τη συμπλήρωση των πρώτων έξι μηνών της θητείας της, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυτιλήνης παραθέτει τον συνοπτικό απολογισμό του διαστήματος αυτού.

Στον απολογισμό σημειώνονται παρεμβάσεις σε ένα εύρος αξόνων που αφορούν στον Αστικό Χώρο, το Περιβάλλον, την Εξυπηρέτηση του Πολίτη, την Ψηφιακή Διακυβέρνηση, την Παιδεία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και την Επιχειρηματικότητα, την Κοινωνική Πρόνοια και την Πολιτική Προστασία.

Ο απολογισμός του πρώτου εξαμήνου είναι αναρτημένος στον σύνδεσμο https://bit.ly/dmapoa24, από όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τον διαβάσει.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Αυτούς τους έξι μήνες κάναμε τα πρώτα μας βήματα ΜΠΡΟΣΤΑ! Με πυξίδα το όραμα και το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα του Δήμου Μυτιλήνης, με στήριγμα την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, αναλάβαμε τη μεγάλη ευθύνη να υπηρετήσουμε τον τόπο μας, βλέποντας στα μάτια τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά μας. Έχουμε ακόμη πολλά βήματα να κάνουμε. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία γιατί ξέρουμε ακριβώς που θέλουμε να φτάσουμε. Συνεχίζουμε μαζί, για την ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας, χωρίς να μένει καμία και κανένας πίσω!»