ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Το " Bracciera Beach Bar" είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός (PICS)


Oι ακτές της Λέσβου ξυπνούν από τον χειμωνιάτικο ύπνο τους και το Bracciera-Beach Bar, γίνεται ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν τον ήλιο, το ποιοτικό φαγητό και την εξαιρετική μουσική. Φωλιασμένο κατά μήκος της παραλιακής του αεροδρομίου Μυτιλήνης, το Bracciera-Beach Bar σε προσκαλεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο θάλασσα, γαστρονομία και ρυθμό.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το μοναδικό στο είδος του beach club έχει στην ατζέντα του μια σειρά από παγκοσμίου φήμης DJs και παραγωγούς, ο καθένας από τους οποίους πρόκειται να προσφέρει αξέχαστες «ερμηνείες» με φόντο το απεραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Από ηλιόλουστα απογεύματα μέχρι φεγγαρολουσμένα σουαρέ, κάθε στιγμή στο Bracciera είναι γεμάτη μαγεία και ενέργεια.


Η έμπειρη μπάρα του σε περιμένει όλη μέρα και όλη νύχτα να παραγγείλεις ένα, δύο ή τρία δροσιστικά signature cocktails, είτε απολαμβάνεις τον ήλιο στην άνετη ξαπλώστρα σου δίπλα στη θάλασσα, είτε το λαχταριστό γεύμα σου στο εστιατόριο, είτε για να ξεδιψάσεις από τον χορό!


Το Bracciera-Beach Bar είναι ένας πολυδιάστατος προορισμός που αναμφισβήτητα μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Παρ’ όλα αυτά, το πιο μαγευτικό στοιχείο του είναι η μοναδική του ατμόσφαιρα, η οποία είναι γεμάτη ζωντάνια και ενθουσιασμό. 


Είτε θέλεις να απολαύσεις τη θάλασσα, να χορεύεις όλη τη νύχτα υπό τους ήχους DJs παγκόσμιας κλάσης ή απλώς να δροσίζεσαι με ένα χαλαρό κοκτέιλ καθώς ο ήλιος δύει στον ορίζοντα, το Bracciera είναι κάτι περισσότερο από απλώς ένας προορισμός – είναι τρόπος διασκέδασης.


Καλή αρχή, Bracciera! Τα λέμε στο dance floor!

Info:

Ανοιχτα: 10:00πμ-03:00πμ

Τηλ +30 2251 061013

Facebook: Bracciera-Beach Bar

Τοποθεσία: Ε.Ο Μυτιλήνης- Κρατήγου (στο παλιό αεροδρόμιο Μυτιλήνης)