Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης


Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης παρέδωσε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδης        

Την δωρεά μιας εξαιρετικά σημαντικής ποσότητας ρουχισμού προς τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης παρέδωσε χθες Τετάρτη 1 Μαΐου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος Μιχαήλ Σεβδυνίδης στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Νίκο Σπανό, παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα.

Η δωρεά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ρούχα για όλες τις ηλικίες, παπούτσια, και τσάντες καθώς και κάποια παιχνίδια για τους μικρούς ωφελούμενους του Συνδέσμου. Μάλιστα, με την ευκαιρία της παρουσίας του εκεί, ο κ. Σεβδυνίδης επισκέφθηκε πέραν της ιματιοθήκης και τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου ο κ. Σπανός τον ενημέρωσε για τη δράση του Συνδέσμου και τους τρόπους, με τους οποίους υποστηρίζονται οι συμπολίτες μας, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, τον Υποστράτηγο κ. Σεβδυνίδη και τους συνεργάτες του, για αυτή την τόσο σημαντική και χρήσιμη δωρεά. Ο ρουχισμός μέσω των κοινωνικών μας δομών υπό τον συντονισμό του κ. Σπανού, θα προωθηθεί άμεσα στους συμπολίτες μας, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες σε όλη τη Λέσβο».