Πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Καριέρας του Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο


Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Τροφίμων διοργάνωσε Ημέρα Καριέρας στη Λήμνο τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο Γαρουφαλίδειο κτίριο στη Μύρινα.

Ομιλητές ήταν ο Καθηγητής Χημείας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρ. Πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ κος ΣέρκοςΧαρουτουνιάν με θέμα: «Καριέρα/επαγγελματική εξέλιξη στην επιστήμη τροφίμων και διατροφής μέσα από την ανάπτυξη και ανάδειξη τοπικών προιόντων»  και ο Καθηγητής Συμπεριφοράς καταναλωτή, αισθητηριακής ανάλυσης και βιοχημικών μεταβολών και Πρόεδρος του ΤΕΤΔ, κος Κωνσταντίνος Γκατζιώνης με θέμα «Μία διαφορετική προσέγγιση στη σύνταξη βιογραφικού/το πρώτο βήμα για την αγορά εργασίας».

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις των επιχειρήσεων :

·         Χρυσάφης Παραδοσιακά Προϊόντα Λήμνου

·         Κτήμα Χατζηγεωργίου Λήμνου

·         Grand PatelliHolet,

·         Οικογένεια Ποριάζη

·         HoneyHasapis,

με την προοπτική να ενημερωθεί το κοινό για την ιστορία των επιχειρήσεων , καθώς και το τί ζητάει σήμερα μία επιχείρηση από έναν μελλοντικό υποψήφιο για εργασία σε αυτήν.

Η Ημέρα Καριέρας ολοκληρώθηκε με συναντήσεις oneononeαποφοίτων με τις επιχειρήσεις .

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Λήμνου Ελεονώρα Γέωργα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Διευθύντρια της ΣΑΕΚ Λήμνου Ιουλία Λυγδά, η Πρόεδρος του ΦΣ του τμήματος Πολυξένη Σαρρή, φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος ΤΕΤΔ, καθώς και οι σπουδαστές της ΣΑΕΚ Λήμνου.

Από το Σύλλογο το παρόν έδωσε ο Ανδρέας Καρασαρίνης, Πρόεδρος του ΣΑΠΑ, ο Επικεφαλής του Συλλόγου στη Λήμνο ,Παναγιώτης Μαλαμέλης και το μέλος της Συμβουλευτικής Γραμματείας του ΣΑΠΑ με αρμοδιότητα στην περιβαλλοντική πολιτική των τροφίμων και την εξωστρέφεια του Τμήματος , Παναγιώτης Καρμίρης.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν, τις επιχειρήσεις που μας προσέφεραν παραδοσιακά προϊόντα της Λήμνου για τους συμμετέχοντες (Χρυσάφης Παραδοσιακά Προϊόντα Λήμνου,ΟικογένειαΠοριάζη), καθώς και την επιχείρηση Καραγκιόζης για την προσφορά καφέ στην εκδήλωση.