"7ο LESVOS TRAIL ΣΤΟΝ ΛΕΠΕΤΥΜΝΟ"

 


Οι μέρες πλησιάζουν για τον μοναδικό αγώνα δρόμου – βουνού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στον Λεπέτυμνο. Το 7ο Lesvos Τrail γιορτάζει την φύση και τον αθλητισμό στην μοναδική Λέσβο μέσα από τα μονοπάτια του ορεινού όγκου του Λεπετύμνου – Συκαμιάς.

 

Φέτος, η συμμετοχή αθλητών είναι μεγάλη και στους δυο αγώνες LESVOS TRAIL 15km και LEPETYMNOS RUN 6km, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό, αποδεικνύοντας έτσι ότι η διοργάνωση αποτελεί πια θεσμό και κάθε χρόνο δυναμώνει με περισσότερες συμμετοχές.

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για τις εγγραφές, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων www.lesvostrail.eu

 

Επίσης, όσοι δεν προλάβουν την ηλεκτρονική εγγραφή μπορούν να εγγραφούν την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στην πλατεία του Λεπετύμνου, μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.

 

Το 7ο  Lesvos Trail διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Τοπική Κοινότητα Λεπετύμνου. Έχει την αιγίδα και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και στηρίζεται δυναμικά από φορείς και χορηγούς.

Χρυσός Χορηγός SETUR ΜΑΡΙΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ειδικός Χορηγός 3Ε

Χορηγοί ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τοπικοί Χορηγοί ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΤΟ ΚΥΜΑ», ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΣΥΚΑΜΙΝΙΑΣ-ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΥ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΕΝΝΟΥ

Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ, ΑΙΟΛΟΣ

Υποστηρικτές αγώνων ΕΤΑΛ, ΕΟΔ, ΕΚΑΒ, Lesvos Runners

 

Τεχνικός Σύμβουλος των αγώνων είναι το Lesvos Ride.