«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα χάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής

 

«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα χάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής

 

Η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Φίλιας «Ο κόσμος της Σοφίας» ανακοινώνει ότι απέκτησε την δική της ιστοσελίδα χάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής μετάβασης και όπως είχε προαναγγελθεί στον Απολογισμό – Προγραμματισμό 2023-2024 δημιουργήθηκε ηhttps://kvfilia.wordpress.com/. Παράλληλα η ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο https://bibliothikes.bibliodanos.grγια την διαχείριση της βιβλιοθήκης δείχνει στα μέλη της σε πραγματικό χρόνο τα διαθέσιμα και δανεισμένα βιβλία της συλλογής.

Ο ιστότοπος της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Φίλιας δημιουργήθηκε από τους μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Πληροφορικής σε συνεργασία με τους μαθητές του Ομίλου Ψηφιακής Δημιουργίας και Επικοινωνίας του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλλονής, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας πληροφορικής Μαρίας Τζήκα για το σχολικό έτος 2023-2024.

Στόχοι  της δημιουργίας της ιστοσελίδας είναι η άμεση πληροφόρηση των επωφελούμενων και η ενημέρωση των δωρητών για την κατάσταση των βιβλίων και για τις δράσεις της βιβλιοθήκης.

Η ενημέρωση της σελίδας ως προς τους δωρητές, τις συλλογές και τον πλήρη κατάλογο εμπλουτίζεται συνεχώς. 

Ολοκληρώνοντας εκφράζονται ευχαριστίες  στην υπεύθυνη καθηγήτρια και στην διευθύντρια του ΕΠΑΛ Καλλονής για την υποστήριξη της μικρής μας βιβλιοθήκης και την ενθάρρυνση των παιδιών στην απρόσκοπτη και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Με εκτίμηση η υπεύθυνη της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Φίλιας «Ο κόσμος της Σοφίας»

Ανδρονίκη Κουτσαβλή