Αιολικός-ΠΑΟΚ Β’ 1-2: Ανατροπή του “Δικεφάλου” προς την Γ' Εθνική ο Αιολικός,..



Με ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά, ο ΠΑΟΚ Β' ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και νίκησε με 2-1 τον Αιολικό, αυξάνοντας τις πιθανότητες του για υποβιβασμό στην Γ' Εθνική.

Οι τυπικά γηπεδούχοι (το παιχνίδι διεξήχθη στην Αριδαία), έπαιξαν ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί για να διεκδικήσουν της μαθηματικές ελπίδες παραμονής, την ώρα που ο ΠΑΟΚ Β’ ήθελε την νίκη για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλισή της, έχοντας το “μαξιλαράκι” του +8 από τον υποβιβασμό.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34′, όταν οι Γιοκέ και Ζάκαριτς έφυγαν στην κόντρα, με τον δεύτερο να πλασάρει εύστοχα απέναντι από τον Μοναστηρλή για το 1-0.

Στο 74′ η ομάδα του “Δικεφάλου” ισοφάρισε. Μετά από κάθετη του Γκούμα, ο Κανίς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και σούταρε δυνατά, με τον Ντόκιτς να αποκρούει. Στην συνέχεια, ο Σαποβάλοφ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Λίγα λεπτά μετά είχαμε την ανατροπή. Ο Αλιατίδης θα ανατρέψει τον Κανίς, με τον διαιτητή Τομαρά να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κανίς που το κέρδισε, κάνοντας το 1-2.


Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ Β΄ να παίρνει μια μεγάλη νίκη που ουσιαστικά τον διατηρεί στην Super League 2.

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (85′ Κριμιζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (79′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (65′ Σίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης


ΠΑΟΚ Β’ (): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (65′ Δεληγιάννης), Μανωλιούδης ( 65′ Παναγιώτου), Γιάξης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Σπυράκος (65′ Σαποβάλοφ), Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς (85′ Σμυρλής)